skingbranding-banner

Huňáčková moučka


Velký trumf pro výrobu kvalitního masového boilies v posledních sezónách. Huňáčková moučka se vyrábí z huňáčků – jedná se o mořský rybí druh, který žije v početných hejnech v okolí Skandinávie. Huňáčková moučka obsahuje celou řadu atraktivních a výživných látek (například vysoký podíl proteinů), které dělají z této suroviny skutečnou „bombu“ ve výrobě boilies. Huňáčková moučka je perfektní především proto, že má velice koncentrovaný pach, který láká i velké a zkušené kapry. Huňáčková moučka je při výrobě boilies v posledních sezónách velice používaná. A není se čemu divit. Huňáčková moučka možná patří k vůbec nejlepším surovinám pro výrobu masového boilies. Huňáčkovou moučku dávkujeme v rozmezí 10 až 50 %.

Výhody: atraktivní pach, vysoký obsah proteinů

Související články:

Domácí výroba směsí na výrobu boilies

Jednoduchá a rychlá domácí výroba boilies

Nové články v rubrice

Garnátová moučka

admin | přečteno: 1387x | 5.12.2016 | Žádné komentáře

Garnátová moučka je při domácí výrobě boilies skutečně jedinečnou a …

Huňáčková moučka

admin | přečteno: 797x | 5.12.2016 | Žádné komentáře

Velký trumf pro výrobu kvalitního masového boilies v posledních sezónách. Huňáčková …

Sardinková moučka

admin | přečteno: 699x | 5.12.2016 | Žádné komentáře

Chcete si vyrobit kvalitní boilies, které bude obsahovat celou atraktivních …

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *