skingbranding-banner

Kasein


Pokud chcete vyrobit kvalitní boilies, které bude mít vysokou výživovou hodnotu, pak by ve vaší směsi neměla tato surovina chybět. Proč? Kasein se vyrábí z mléka, takže tato surovina má velice vysokou výživovou hodnotu – používá se například při výrobě krmiv, které slibují vysoký přírůstek váhy. Kasein se vyznačuje nevýraznou chutí a slabou vůní. To ale nevadí, důležité jsou právě jeho výživové hodnoty. Kasein má světlou barvu. Nevýhodou je, že kasein je poměrně drahý. Proto jej rybáři často nahrazují sušeným mlékem. Tuto surovinu je vhodné kombinovat s laktalbuminem, který má výbornou pojivost.

Výhody: vysoká výživová hodnota

Související články: 

Jednoduchá a rychlá domácí výroba boilies

Sestavování směsi pro výrobu boilies

Nové články v rubrice

Garnátová moučka

admin | přečteno: 1101x | 5.12.2016 | Žádné komentáře

Garnátová moučka je při domácí výrobě boilies skutečně jedinečnou a …

Huňáčková moučka

admin | přečteno: 618x | 5.12.2016 | Žádné komentáře

Velký trumf pro výrobu kvalitního masového boilies v posledních sezónách. Huňáčková …

Sardinková moučka

admin | přečteno: 549x | 5.12.2016 | Žádné komentáře

Chcete si vyrobit kvalitní boilies, které bude obsahovat celou atraktivních …

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *