skingbranding-banner

Kaseinát sodný


Chystáte se vyrobit plovoucí boilies? Pak do směsi určitě přidejte kaseinát sodný! Proč? Tato surovina se vyrábí z mléka. Ovšem. Kaseinát sodný je lehký protein, který je pro výrobu směsi na plovoucí boilies jako dělaný. Navíc! Jelikož se kaseinát sodný získává z mléka, tak tato surovina má bohatou proteinovou hodnotu. Tato surovina udělá z vašeho plovoucího boilies opravdu skvělou nástrahu. Ale pozor! Nepřežeňte to s dávkování. Ideální množství je okolo 10 až 15 %. Tuto surovinu je velice vhodné kombinovat s laktalbuminem, který má perfektní pojivost.

Výhody: vysoká výživová hodnota, vhodné pro výrobu plovoucího boilies

Související články: 

Jednoduchá a rychlá domácí výroba boilies

Sestavování směsi pro výrobu boilies

Nové články v rubrice

Garnátová moučka

admin | přečteno: 1387x | 5.12.2016 | Žádné komentáře

Garnátová moučka je při domácí výrobě boilies skutečně jedinečnou a …

Huňáčková moučka

admin | přečteno: 796x | 5.12.2016 | Žádné komentáře

Velký trumf pro výrobu kvalitního masového boilies v posledních sezónách. Huňáčková …

Sardinková moučka

admin | přečteno: 699x | 5.12.2016 | Žádné komentáře

Chcete si vyrobit kvalitní boilies, které bude obsahovat celou atraktivních …

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *