skingbranding-banner

Kaseinát vápenatý


Kaseinát vápenatý je mezi rybáři velice dobře známý. Tato surovina se vyrábí z mléka, a proto má vysokou výživovou hodnotu. Pokud tedy chcete vyrobit boilies na kapry, které bude mít vysoký obsah proteinů, pak kaseinát vápenatý nenechávejte stranou. Tato surovina velice výrazně zatraktivní směs pro výrobu boilies. Kaseinát vápenatý dávkujte v malém množství (ideálně do 10 %). Tuto surovinu je vhodné kombinovat s laktalbuminem, který má výbornou pojivost.

Výhody: vysoká výživová hodnota

Související články: 

Jednoduchá a rychlá domácí výroba boilies

Sestavování směsi pro výrobu boilies

Nové články v rubrice

Garnátová moučka

admin | přečteno: 1101x | 5.12.2016 | Žádné komentáře

Garnátová moučka je při domácí výrobě boilies skutečně jedinečnou a …

Huňáčková moučka

admin | přečteno: 619x | 5.12.2016 | Žádné komentáře

Velký trumf pro výrobu kvalitního masového boilies v posledních sezónách. Huňáčková …

Sardinková moučka

admin | přečteno: 549x | 5.12.2016 | Žádné komentáře

Chcete si vyrobit kvalitní boilies, které bude obsahovat celou atraktivních …

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *