skingbranding-banner

Krupice


Krupice se vyrábí mletím dané suroviny (pšenice, kukuřice), kdy se rozemelou hrubá semena bez slupky. Krupice se může vyrábět hned z několika surovin – například z pšenice, kukuřice atd. Například pšeničná krupice je velice dobrou surovinou pro domácí výrobu boilies. Proč? Protože pšeničná krupice skvěle vytvrzuje boilies a má dobrou pojivost. Navíc, pšeničná krupice je skvělou objemovou přísadou za pár korun (dávkování i 50 %). Co se týče kukuřičné krupice – ta má zase velice zajímavou strukturu a atraktivní vůni. Obě suroviny tak mají při domácí výrobě boilies své místo. Pozor! Pro hrubší strukturu kukuřičné krupice dávejte pozor na dávkování (10, maximálně 15 %).

Výhody: vysoká pojivost, zajímavá struktura

Související články: 

Jednoduchá a rychlá domácí výroba boilies

Sestavování směsi pro výrobu boilies

Nové články v rubrice

Garnátová moučka

admin | přečteno: 1184x | 5.12.2016 | Žádné komentáře

Garnátová moučka je při domácí výrobě boilies skutečně jedinečnou a …

Huňáčková moučka

admin | přečteno: 662x | 5.12.2016 | Žádné komentáře

Velký trumf pro výrobu kvalitního masového boilies v posledních sezónách. Huňáčková …

Sardinková moučka

admin | přečteno: 592x | 5.12.2016 | Žádné komentáře

Chcete si vyrobit kvalitní boilies, které bude obsahovat celou atraktivních …

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *