skingbranding-banner

Laktalbumin


Laktalbumin má velice důležitou roli v těch směsích, ve kterých používáme kasein nebo kaseináty (vápenatý, sodný). Laktalbumin totiž ve směsi pro výrobu boilies slouží jako „vyvažovací“ surovina. Laktalbumin se vyrábí ze syrovátky, proto je bohatý na aminokyseliny a proteiny. Skvělou vlastností laktalbuminu je i jeho pojivost. To oceníte zejména v tu chvíli, kdy vyrábíte boilies ze surovin s nízkou pojivostí (např. ptačí zoby). Díky této surovině můžete vyrobit opravdu tvrdé boilies (eliminace záběrů od malých ryb). A právě díky tomu se laktalbumin používá při výrobě boilies na trofejní kapry. Jestli se tedy chystáte vyrobit opravdu kvalitní boilies, pak laktalbumin rozhodně nenechávejte stranou!

Výhody: vysoká pojivost, schopnost „vytvrdit“ boilies, bohatý na proteiny a aminokyseliny

Související články: 

Jednoduchá a rychlá domácí výroba boilies

Sestavování směsi pro výrobu boilies

Nové články v rubrice

Garnátová moučka

admin | přečteno: 1195x | 5.12.2016 | Žádné komentáře

Garnátová moučka je při domácí výrobě boilies skutečně jedinečnou a …

Huňáčková moučka

admin | přečteno: 673x | 5.12.2016 | Žádné komentáře

Velký trumf pro výrobu kvalitního masového boilies v posledních sezónách. Huňáčková …

Sardinková moučka

admin | přečteno: 601x | 5.12.2016 | Žádné komentáře

Chcete si vyrobit kvalitní boilies, které bude obsahovat celou atraktivních …

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *