skingbranding-banner

Sójová mouka


Sójová mouka je jednou ze základních surovin pro domácí výrobu boilies. Tato surovina je totiž cenově dostupná, přičemž nabízí řadu kvalitních vlastností. Například, sójová mouka zvyšuje nutriční hodnotu boilies, prodlužuje dobu trvanlivosti nástrahy nebo kladně ovlivňuje strukturu těsta – napomáhá ke „gumové“ konzistenci těsta. A právě „gumová“ konzistence těsta napomáhá ke snadnější výrobě nástrahy. Ale pozor! Boilies ze samotné sójové mouky vyrobíte jen těžko. Sójová mouka má světlé zbarvení a příjemnou vůni, která připomíná oříšky.

Výhody: Napomáhá ke „gumové“ konzistenci těsta

Související články: 

Jednoduchá a rychlá domácí výroba boilies 

Sestavování směsi pro výrobu boilies

Nové články v rubrice

Garnátová moučka

admin | přečteno: 1277x | 5.12.2016 | Žádné komentáře

Garnátová moučka je při domácí výrobě boilies skutečně jedinečnou a …

Huňáčková moučka

admin | přečteno: 724x | 5.12.2016 | Žádné komentáře

Velký trumf pro výrobu kvalitního masového boilies v posledních sezónách. Huňáčková …

Sardinková moučka

admin | přečteno: 637x | 5.12.2016 | Žádné komentáře

Chcete si vyrobit kvalitní boilies, které bude obsahovat celou atraktivních …

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *