skingbranding-banner

Brambor


K lovu ryb používáme uvařené brambory. Ty po uvaření následně mechanicky upravujeme. Brambor můžeme rozkrájet na kostičky, válečky či kuličky. Kousky bramboru poté nastražujeme na háček. Je lepší lovit ryby na trochu tvrdší brambory, ty lépe drží na háčku. Ovšem na vnadění používáme brambory měkkčí. Správně uvařený brambor k vnadění ryb poznáme snadno. Stačí do něj píchnout jehlou. Pokud je brambor dobře uvařený, jehla z bramboru snadno vyklouzne.

Lovena ryba: větší kaprovité ryby

Rybolovná technika: položená, feeder

Nastražení: na háček, mimo háček, více kousků najednou, kombinace s jinou nástrahou

Štítky: ,
Rubrika: Rostlinné

Nové články v rubrice

Těsto

admin | přečteno: 3653x | 13.05.2013 | Žádné komentáře

Je klasická rostlinná nástraha určená zejména pro lov kaprovitých ryb. …

Těsto z pečiva

admin | přečteno: 2552x | 13.05.2013 | Žádné komentáře

Je další variantou těsta. Hlavní surovinou, z které se těsto vyrábí, …

Pečivo

admin | přečteno: 2151x | 13.05.2013 | Žádné komentáře

Je velká klasika na kaprovité ryby. K výběru máme velké množství …

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *