Brambor

- Reklama -

K lovu ryb používáme uvařené brambory. Ty po uvaření následně mechanicky upravujeme. Brambor můžeme rozkrájet na kostičky, válečky či kuličky. Kousky bramboru poté nastražujeme na háček. Je lepší lovit ryby na trochu tvrdší brambory, ty lépe drží na háčku. Ovšem na vnadění používáme brambory měkkčí. Správně uvařený brambor k vnadění ryb poznáme snadno. Stačí do něj píchnout jehlou. Pokud je brambor dobře uvařený, jehla z bramboru snadno vyklouzne.

Lovena ryba: větší kaprovité ryby

Rybolovná technika: položená, feeder

Nastražení: na háček, mimo háček, více kousků najednou, kombinace s jinou nástrahou

Přidejte i vy své hodnocení
Předchozí článek
Další článek
- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Těsto

Těsto z pečiva

Pečivo

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -