DomůAkční nabídkaLegendární FLAJZAR: Našlapaný signalizátor, který bude fungovat do „konce života“. Kde jej...

Legendární FLAJZAR: Našlapaný signalizátor, který bude fungovat do „konce života“. Kde jej seženete nejlevněji? 

- Reklama -

Asi není rybáře, který by neznal věhlasnou firmu FLAJZAR. Právě tato společnost je totiž ukázkovou firmou, ke které se hodí známé přísloví „zlaté české ručičky“. Společnost FLAJZAR na rybářský trh produkuje špičkové hlásiče, které si zamilovali rybáři nejen u nás, ale i ve světě. A není se čemu divit. Tyto produkty se vyznačují stoprocentní spolehlivostí, bezproblémovým používáním a luxusním zpracováním. Rybář tak má naprostou jistotu, že za jeho peníze dostane TOP produkt!

V portfoliu společnosti FLAJZAR naleznete hned několik hlásičů, které nabízí nejrůznější vlastnosti. Hodně rybářů je přesvědčeno, že signalizátory FLAJZAR jsou „nedostupným zbožím“, které stojí majlant. Některé hlásiče sice stojí více peněz, na druhou stranou v sortimentu této firmy nalezneme i cenově dostupné hlásiče, které si může dovolit téměř každý!

Je třeba na to jít prakticky! U signalizátorů FLAJZAR máte jistotu, že vydrží používání i za extrémních podmínek. Těmto strojům nevadí silný déšť, třeskutý mráz, ani spalující vedro. Ne! Signalizátory FLAJZAR prostě „běží“ neustále bez nejmenších potíží. A celou řadu sezón! Když si to spočítáte, pak se vám tato investice v dalších letech vrátí. Jděte na to chytře!

A v momentě, kdy sáhnete po levnějším stroji od společnosti FLAJZAR, je „návratnost“ ještě rychlejší. Pozor! To, že si vyberete levnější přístroj, neznamená, že není kvalitní. Naopak! I tyhle levnější mašinky běží jako po „másle“. A je radost s nimi chytat. Jakýže hlásič je v sortimentu společnosti FLAJZAR jeden z nejlevnějších, ale přitom nabízí hromadu špičkových vlastností?

 

Signalizátor FLAJZAR Fishtron Q9 RGB

Výrobek je dostupný na e-shopu PARYS za nejnižší cenu na trhu!

Tohle je jeden z nejpopulárnějších modelů od společnosti FLAJZAR. Důvod je jasný: Rybář za velmi rozumnou cenu dostane našlapaný stroj, který nabízí neuvěřitelné vlastnosti. Čím začneme? Tento hlásič je zhotoven z těch nejmodernějších a nejkvalitnějších materiálů, které zaručují bezproblémové a dlouhodobé používání. Tělo signalizátoru je pogumované, což výrazně zvyšuje odolnost proti nárazu, ale i proti vodě. Ale už k vlastnostem.

Hlásič FLAJZAR Fishtron Q9 RGB rybářovi nabízí dokonalou optickou signalizaci. Rybář si může zvolit z 6 barev a jasů, takže si může navolit přesně takový odstín, který chce při záběru vidět. Obrovským plusem tohoto signalizátoru je unikátní optická a akustická signalizace směru potahu vlasce. Rybáře tak nepřekvapí ani „nepříjemné padáky“, které nekvalitní hlásiče mnohdy ani neumí rozeznat. Super!

Pojďme k citlivosti: Tento hlásič má obrovské rozpětí nastavení citlivosti – od 4mm do 15 cm. Tohle je neuvěřitelně obrovský rozptyl, který dovoluje nastavení hlásiče v nejrůznějších podmínkách. Díky této funkci je rybaření opravdu neskutečně komfortní, a ani ty nejnepříznivější podmínky vás nerozhází. Nesmíme zapomenout ani na praktickou funkci MUTE, díky které hlásič vypne zvuky na dobu 1 minuty, takže v klidu a bez zbytečného pípání nastavíte swinger. Velká paráda!

Suma sumárum: Za rozumnou cenu dostanete opravdu nadupaný stroj, který vás nikdy nenechá ve štychu. Tohle je prostě TOP stroj, který nabízí našlapané vlastnosti. Dovolíme si tvrdit, že u jiných výrobců byste za podobný hlásič zaplatili neuvěřitelnou „raketu“. Pokud hledáte spolehlivého „parťáka“ k vodě, který má fakt co nabídnout, sáhněte po tomto signalizátoru. Je vynikající!

Výrobek je dostupný na e-shopu PARYS za nejnižší cenu na trhu!

Ilustrační foto: PARYS

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -