skingbranding-banner

Zásady zpracování osobních údajů

Přihlášením k odběru rybářského zpravodaje (dále jen “Newsletter”) nebo registrací uživatelského účtu na našich webových stránkách www.inrybar.cz udělujete souhlas společnosti Kapr Sumec Pstruh Okoun Štika s.r.o. (provozovateli těchto webových stránek), se sídlem Malý Koloredov 761, 738 01 Frýdek-Místek, IČ: 05647371, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 68705 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala následující osobní údaje:

e-mailová adresa,

a to za účelem zasílání Newsletteru, jehož součástí mohou být i sdělení obchodního charakteru. V naší redakci pro Vás připravujeme aktuální novinky ze světa rybaření, a to včetně zajímavých akčních nabídek a dalších tipů na rybářské vybavení.

Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 5 let.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to odhlášením se z oděru Newsletteru klikem na odkaz v jeho zápatí, nebo například zasláním emailu na krus@inrybar.cz či dopisu na adresu provozovny Správce – Kapr Sumec Pstruh Okoun Štika s.r.o., Malý Koloredov 761, 738 01 Frýdek-Místek.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

Poskytovatel softwaru pro rozesílání hromadných emailů:

společnost Ecomail.cz s.r.o., se sídlem Na Mlejnku 764/18, 147 00 Praha – Braník, IČ: 02762943.

společnost SmartSelling a.s., se sídlem Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, IČ: 29210372.

V případě, že se registrujete do námi vyhlašované soutěže, na našem webu www.inrybar.cz, pak touto registrací souhlasíte s tím, že mohou být vaše osobní údaje (e-mailová adresa) zpracovány vedle nás i sponzorem soutěže, firmou Lukáš Krása – LK Baits, se sídlem Palackého 1689, Přelouč 535 01, IČ: 73782653.

V souvislosti se soutěží dochází u výherců k následnému zpracování osobních údajů, a to adresy pro doručení výhry (což může být vaše místo trvalého či přechodného bydliště nebo zaměstnání) a telefonního čísla. Tyto údaje jsou sdíleny s přepravními společnostmi či se spol. Česká pošta a.s., a to za účelem doručení výhry.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

vzít souhlas kdykoliv zpět, a to jednoduše kliknutím na “Odhlásit” v zápatí Newsletteru,

požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 


Cookies

 

Cookies a jejich chování

Když navštívíte naše stránky nebo využijete naše služby, automaticky obdržíte jeden nebo více souborů cookies. Primárním účelem je zajištění optimálního poskytování našich služeb. Kromě toho používáme soubory cookies třetích stran pro statistické účely a analýzu chování uživatelů. Tyto zásady podrobněji vysvětlují typy cookies, které používáme, účely, pro které je používáme, a jak tyto soubory cookies můžete blokovat a odstraňovat.

Co jsou cookies?

Cookie je malý soubor, který vznikne, když navštívíte jakoukoli webovou stránku. Cílem cookies je vylepšit možnosti využívání webových stránek, jsou užitečné, protože umožňují webové stránce rozpoznat webový prohlížeč nebo zařízení uživatele.

‍Blokování a odstranění souborů cookies

Váš prohlížeč vám umožňuje blokovat nebo mazat soubory cookies, pokud si to přejete. Další informace naleznete v nabídce _Nápověda_ ve svém prohlížeči. Upozorňujeme, že blokování všech souborů cookies bude mít negativní dopad na použitelnost mnoha webových stránek, včetně stránek InRybar.cz. Proto při používání našich stránek doporučujeme cookies nadále používat.

Naše používání cookies

Cookies na našich webových stránkách mohou být nastaveny námi, třetími stranami na základě smlouvy s námi, nebo nezávislými třetími stranami (např. inzerenty). Naše stránky používají soubory cookies jak „dočasné“, tak „trvalé“. Ty dočasné si pamatují informace ze stránky na stránku pro filtrování a vyplňování vyhledávání před jejich odstraněním při ukončení návštěvy. Trvalé cookies umožňují našim webovým stránkám, aby vás poznaly, když se k nám vrátíte, a zůstávají uloženy v počítači, dokud nejsou vymazány, nebo dokud nedosáhnou určeného data ukončení platnosti. Trvalé soubory cookies ve vašem počítači nebudou nikdy uloženy déle než 2 týdny od data poslední návštěvy.

Třetí strany

Dodavatelé třetích stran včetně společnosti Google (www.google.com) a Seznam.cz (www.seznam.cz) používají soubory cookie k zobrazování reklam na základě předchozích návštěv uživatele na našem webu nebo jiných webech.

Díky souborům cookie může uživatelům společnost Google a její partneři zobrazovat reklamy na základě jejich návštěv na našich webových stránkách a dalších stránkách na internetu.

Personalizovanou inzerci třetích stran můžete zrušit prostřednictvím nastavení reklam např. na www.aboutads.info.

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Chráníme osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Chráníme je jako kdyby byli naše vlastní. Přijali jsme a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.


Cookies

Cookies are small text files that can be used by websites to make a user’s experience more efficient.

We use cookies to personalize content and ads, to provide social media features and to analyze our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.

Third party vendors, including Google (www.google.com) and Seznam.cz (www.seznam.cz), use cookies to serve ads based on a user’s prior visits to our website or other websites.

Google’s use of advertising cookies enables it and its partners to serve ads to users based on a visit to our site and/or other sites on the Internet.

Users may opt out of personalized advertising by visiting Ads Settings on their internet browser or for example by visiting www.aboutads.info.

 

RYBÁŘSKÝ ZPRAVODAJ

Zajímají Vás novinky a zajímavosti ze světa rybaření? Chcete zasílat užitečné návody a vybrané tipy na rybařské vybavení?

Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje!

Přihlášením k odběru souhlasíte se zásadami zpracování osobních údajů na našich stránkách. Vaše emailová adresa je u nás v bezpečí a používáme ji výhradně k rozesílce tohoto zpravodaje! Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

Odebíráte zpravodaj?
×

RYBÁŘSKÝ ZPRAVODAJ

Zajímají Vás novinky a zajímavosti ze světa rybaření? Chcete zasílat užitečné návody a vybrané tipy na rybařské vybavení?

Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje!

Přihlášením k odběru souhlasíte se zásadami zpracování osobních údajů na našich stránkách. Vaše emailová adresa je u nás v bezpečí a používáme ji výhradně k rozesílce tohoto zpravodaje! Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.