DomůNovinkyBoilies z holubího trusu funguje! Rybář na něj ulovil kapra o váze přes...

Boilies z holubího trusu funguje! Rybář na něj ulovil kapra o váze přes 20 kilo!

- Reklama -

V posledních týdnech nebylo diskutovanějšího boilies! Kuličky Peperin od věhlasné české firmy LK Baits vzbudily obrovskou diskusní vlnu zejména kvůli jedné surovině – holubímu trusu. Ano, právě tato použitá surovina u některých rybářů vzbudila emoce. Přesto, zdá se, že rybám tohle boilies chutná. Na internetu se objevila fotografie nádherného kapra o váze přes 20 kilo, kterého šťastný rybář dokázal přelstít právě díky kuličce z holubího trusu…

Na webu LK Baits se píše:

První den se mi hned povedlo několik ryb, ale svou velikostí patřily spíše k násadě. Byl jsem ale spokojený, protože to byla v podstatě zimní rybařina a kdo by po zimě nechtěl slyšet zvuk hlásiče. Takže Peperin nesměl chybět ani na mé druhé vycházce, kdy jsem ho zkoušel na jednom z mých prutů. Na druhém prutu jsem měl Nutric Acid/ Pineapple, s kterým jsem byl na labském revíru úspěšný na podzim.

Byl ukrutný a velmi chladný vítr a ryby nebyly tak aktivní. Vlastně jsem neměl jediný záběr. To počasí bylo fakt strašidelné a plánoval jsem se vrátit domů. Jenže na levém prutu se mi přihnula špička. Šel jsem se podívat a popřípadě vyčistit vlasec od spadaných větviček. Když jsem vyplétal vlasec z větví, rozjel se mi v dlaních. Ryba! Pomalu táhla a držela se u dna. Bylo mi jasné, že to už nebude žádný násaďáček. V podběráku se mi po chvilce objevilo obří tělo a já byl štěstím bez sebe.

Čistá váha ukázala 21 kg a Peperin si připsal body, ale také prohloubil mou důvěru. Přeji všem rybářům mnoho úspěchů.

Kompletní článek si přečtěte ZDE

 

Holubí trus se používá například i v krmení

Například v plavané je tato surovina používána již dlouhá léta. Holubí trus se používá jako posilovač krmení, ale i pro zlepšení jeho mechanických vlastností (celistvost, přilnavost). Tato surovina je účinná především na plotice. Důležité je také říci, že tato holubí trus není pochopitelně sbírán někde na náměstích, jak si někteří myslí. Jde o trus od chovaných holubů, který je samozřejmě následně zpracovaný. Holubí trus na rybářský trh dodává například světově uznávaná společnost Marcel Van Den Eynde, která patří k TOP firmám ve výrobě krmení na ryby.

Redakce InRybar.cz

Ilustrační foto: LK Baits

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -