DomůAkční nabídkaAKČNÍ SET: Masakr! Bivak + lehátko za fantasticky nízkou cenu! Ušetřete majlant

AKČNÍ SET: Masakr! Bivak + lehátko za fantasticky nízkou cenu! Ušetřete majlant

- Reklama -

Rybářský e-shop HIKI.cz má už konečně zase na skladě velmi výhodné sety pro camping. Nyní si na tomto rybářském e-shopu můžete vybírat hned z několika akčních setů, které kombinují bivaky, lehátka a spacáky. Na výběr je celá řada možností! A je třeba říci, že tohle je pro rybáře fakt luxusní nabídka. Když se totiž podíváte na jednotlivé položky, pak vás akční set může vyjít až o tisíce korun levněji. Za takové peníze nic podobného neseženete! Mrkněte se na super výhodné sety a ušetřete majlant…

Poznámka: HIKI.cz je rakouský e-shop, který posílá rybářské potřeby po celé Evropě, proto se prosím nezalekněte poněkud krkolomnější češtiny. Děkujeme za pochopení!

Rychlá doprava: Zásilky z rakouského e-shopu HIKI.cz vozí spolehlivý přepravce PPL. Zásilky tak chodí mnohem rychleji a doručení je spolehlivější!

 

Akční set bivak + lehátko Foxtail Dreamline Single Set I

Výrobek je dostupný na e-shopu HIKI.cz za bezkonkurenčně nejnižší cenu na trhu!

Nejpopulárnější campingový set na rybářském e-shopu HIKI.cz! A ono se není čemu divit! Za naprosto fantastickou cenu totiž dostanete suprový bivak a prostorné lehátko. A hlavně! Kdybyste jednotlivé položky kupovali samostatně, tak bivak vyjde na více jak 5400 korun a lehátko na skoro 3300 korun. Jenže! V momentě, kdy sáhnete po tomto akčním setu, tak ušetříte okolo 3300 korun!!! Přesvědčte se sami…

Co tento akční set obsahuje? Bivak Foxtail Dreamline 1 Bivvy, který nabízí fakt boží vlastnosti. Tak zaprvé: Bivak má povrch z velmi odolného materiálu, který má 10 000 mm vodního sloupce. To znamená, že i když vás u vody přepadne velmi silný liják, tento bivak to „bez mrknutí oka“ přečká. A vy budete v maximálním pohodlí. Velmi praktická je i ochranná stříška nad vchodem bivaku, která právě brání tomu, aby se voda při dešti dostala do oblasti vchodu.

Velkou předností tohoto bivaku jsou jeho rozměry. Ty jsou 280 x 230 x 135 centimetrů, takže do bivaku se vleze rybář s lehátkem a nutnou batožinou, kterou je zapotřebí mít v suchu a pěkně po ruce. Tohle je fakt boží! Hmotnost bivaku je 9 kilo.

Na bivaku máme rádi jednoduchou, ale velmi bytelnou konstrukci, která zaručuje to, že tento bivak postavíte během několika málo okamžiků. Znova: Bivak má bytelnou konstrukci, takže vydrží i silný vichr u vody, protože navíc nabízí i zajímavý aerodynamický tvar. Luxus! Bivak je rovněž vybaven hned několika okny, která zaručují bezvadné větrání a neustálou cirkulaci vzduchu. Díky tomu tak v bivaku bude velmi příjemně i za horkých dní.

Druhou položkou, kterou v tomto akčním setu dostanete, je lehátko Foxtail Dreamline 6. Toto lehátko milujeme! Proč? Protože nabízí třeba odnímatelnou matraci, která výrazným způsobem zvyšuje pohodlí při spánku. Tohle je fakt luxusní nápad! Rozměry lehátka jsou 200 x 84 centimetrů, takže na takto rozměrné matraci se naprosto pohodlně vyspí i urostlý rybář. Bomba!

VIDEO: Prohlédněte si lehátko v přiloženém videu! Bacha, jedná se o starší akční set s jiným bivakem! Lehátko je ale stejné…

Velkou předností je bytelný ocelový rám, který zaručuje vysokou nosnost a dlouhodobou životnost. Pochopitelně, na lehátku si můžete díky nastavitelné hlavové části a nastavitelným nohám zvolit takovou polohu, která bude pro vás nejpohodlnější. Na nohách pak naleznete praktické široké koncovky, které zabraňují tomu, aby se lehátko zabořovalo do měkkého terénu, a které výrazně zvyšují stabilitu na měkkém a kluzkém povrchu. Luxus!

Výrobek je dostupný na e-shopu HIKI.cz za bezkonkurenčně nejnižší cenu na trhu!

 

Jak je možné, že jsou ceny na HIKI.cz o tolik výhodnější?

Odpověď je jednoduchá – vysoké počty prodejů rybářského vybavení! HIKI.cz je rybářský e-shop, který působí po celé Evropě. Kromě toho, že HIKI.cz posílá rybářské vybavení po celém Rakousku nebo Německu, tak působí i v České republice, Itálii, Finsku, Velké Británii a mnoho dalších evropských zemí.

Díky tomu má HIKI.cz jiné podmínky u rybářských firem. Ovšem, tuto cenovou výhodu HIKI.cz předává rybářům ve formě nízkých cen. Nakupujte chytře! Na HIKI.cz to jde mnohem levněji!

NÁVŠTĚVA: Podívejte se, jak to v HIKI.cz vypadá. Odtud vám posílají balíky do České republiky…

 

Proč nakupovat na HIKI.cz?

Garance vrácení peněz: Nelíbí se Vám produkt? Můžete ho do 30 dnů vrátit! V každé zásilce je předvyplněný štítek pro kurýra – pokud se Vám zboží nelíbí, zašlete jej ZDARMA zpátky (nutné vracet v původním obalu a s účtenkou)…

Doprava do České republiky: Podle HIKI.cz je 100% zásilek v Česku do 3. dne! Doprava je extrémně rychlá! Cena zásilky do České republiky stojí 4,90 euro. Dopravu zajišťuje spolehlivý dopravce PPL.

 

Zkušenosti českých rybářů

Všimli jste si krkolomnější češtiny na rybářském e-shopu HIKI.cz? To je dáno tím, že tento internetový obchod pochází z Rakouska. Co ale ztrácí překladem, dohání cenami a servisem. Rybářský e-shop HIKI.cz je mezi českými a slovenskými rybáři oblíbený zejména proto, že nabízí TOP rybářské vybavení za opravdu libové ceny. Navíc, cena dopravy do České republiky je opravdu příznivá!

Pokud nemáte s tímto e-shopem žádnou zkušenost, pak nemějte obavy! HIKI.cz je spolehlivým rybářským partnerem! Kromě výhodné ceny se můžete spolehnout na spolehlivý a rychlý servis! Zásilky jsou dodávány velice rychle a spolehlivě!

Zkušenosti českých rybářů s rakouským e-shopem HIKI.cz si přečtěte ZDE

Ilustrační foto: HIKI.cz

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -