DomůAkční nabídkaNadupané pruty na kapry NASH za nízkou cenu: ideální i pro daleké...

Nadupané pruty na kapry NASH za nízkou cenu: ideální i pro daleké hody

- Reklama -

Anglickou společnost NASH má drtivá většina rybářů spojenou s obrovskou kvalitou. Tato firma třeba na rybářský trh dodává perfektní dělené pruty na kapry. A některé jsou k dostání za super peníze.

Ilustrační foto: Chyť a pusť

Některé rybáře u firmy NASH „trápí“ to přesvědčení, že veškeré její produkty jsou cenově na vyšší levelu. To ale není pravda! V sortimentu této anglické společnosti najdeme i TOP produkty, které jsou k dostání za naprosto libové peníze. A to platí třeba u dělených prutů na kapry.

Ano! I od této společnosti si rybáři mohou pořídit cenově dostupné dělené pruty na kapry, za které nedají „půlku výplaty“. O jaké udice na kapry jde? Jedná se o modely NASH KNX Colt Rod. Právě tyhle děličky lze sehnat za parádní cenu!

 

Dělené pruty na kapry NASH KNX Colt Rod

Tohle jsou jedny z nejvíce oblíbených prutů od anglické firmy NASH na česko-slovenském rybářském trhu. A ono se není čemu divit! Právě tyhle modely patří k cenově přívětivým, takže si je může dovolit skutečně každý. Levné pruty na kapry NASH najdete na e-shopu Chyť a pusť za super cenu.

I když jde o cenově dostupné modely, tak přesto se rybář u nich může spolehnout na 100% kvalitu a spolehlivost. Například blank prutu NASH KNX Colt Rod je vyrobený z kvalitního kompozitu, který slibuje parádní akci jak při nahazování, tak i zdolávání.

Díky této vlastnosti se může rybář do prutu pořádně opřít, aby montáž letěla opravdu daleko, zároveň ale rybář v prutu cítí každý výpad ryby. Takže ve výsledku si rybář užije zdolávání i menší ryby. Ty pocity při chytání s tímto prutem jsou fakt parádní!

Prut na kapry NASH KNX Colt Rod je vhodný pro ty rybáře, kteří mají rádi minimalistický styl. Na prutu například najdeme jednoduchou, ale zatraceně kvalitní rukojeť s japonským gripem na koncovce. A také pevné sedlo, které spolehlivě udrží i velký kaprový naviják.

Samozřejmostí jsou potom super kvalitní očka, která jsou po blanku rozmístěna tak, aby v nich nedocházelo k přebytečnému tření. Takže například při náhozu navazovací materiál prochází očky nádherně hladce, tudíž ve výsledku letí montáž podstatně dále.

 

Pruty jsou k dostání v několika variantách

Rybáři si cenově dostupné pruty na kapry NASH KNX Colt Rod mohou vybrat hned v několika provedeních. Nejpopulárnější je model udice v délce 3,6 metru (12 ft) a v gramáži 3 lb. Právě tento model je typickým „univerzálem“, se kterým se skvěle nahazuje do velkých vzdáleností, zároveň se s ním ale i pohodlně manipuluje na člunu při vyvážení.

Tento prut je tak vhodný i na rozlehlejší vody, na kterých je zapotřebí nahazovat do větších vzdáleností. Pokud k tomuto prutu vyberete odpovídající naviják a správnou zátěž, pak budete nahazovat 100 metrů daleko s naprostým přehledem.

K dispozici je pak ještě měkčí varianta v gramáži 2,75 lb, která je vhodnější na menší vody, na kterých není zapotřebí nahazovat do takových dálek. Výhodou tohoto prutu je, že je v něm cítit opravdu každý výpad ryby, takže požitek ze zdolávání je lepší.

V posledních sezónách je potom populární také lov kaprů na krátké udice. A proto si prut KNX Colt Rod můžete vybrat i v 3metrovém provedení a v gramáži 3 lb. Tento prut je vynikající i na větší vody, protože i s takovou udicí je možné nahazovat daleko. Zároveň jde ale o suprový model pro lov na řekách, anebo z lodě.

Jestli aktuálně hledáte levné pruty na kapry, od kterých ale očekáváte TOP vlastnosti, pak se určitě podívejte na tyto od anglické firmy NASH. Jde o perfektní dělené pruty na kapry, na které se můžete spolehnout. Levné pruty NASH najdete na e-shopu Chyť a pusť.

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -