DomůAkční nabídkaMasakr! TOP kaprové navijáky SHIMANO Ultegra s obrovskou slevou! Ušetřete balík peněz!

Masakr! TOP kaprové navijáky SHIMANO Ultegra s obrovskou slevou! Ušetřete balík peněz!

- Reklama -

Konečně je to tady! Po dlouhé době, kdy na rybářském e-shopu byly tyto TOP kaprové navijáky SHIMANO nedostupné, jsou zase na skladě! A zase za naprosto luxusní cenu! O jakých navijácích to mluvíme? O špičkových kaprových navijácích SHIMANO Ultegra CI4+ 14000. Tohle jsou naprosto boží stroje na kapry, které nabízí ty nejlepší vlastnosti. A co je na tom nejlepší? Právě tyto navijáky můžete na rybářském e-shopu HIKI.cz koupit výrazně levněji. A bacha! Úspora se výrazně násobí v tu chvíli, kdy si pořídíte více strojů. Bomba!

Poznámka: HIKI.cz je rakouský e-shop, který posílá rybářské potřeby po celé Evropě, proto se prosím nezalekněte poněkud krkolomnější češtiny. Děkujeme za pochopení!

 

Naviják SHIMANO Ultegra CI4+ 14000

Výrobek je dostupný na e-shopu HIKI.cz za bezkonkurenčně nejnižší cenu na trhu!

Absolutní dokonalost! Tento naviják od věhlasné společnosti SHIMANO nabízí naprosto prvotřídní vlastnosti. Nejprve ale musíme začít vzhledem! Každého rybáře totiž na první pohled jistojistě zaujme velice tenoučké tělo navijáku. Ve spojení s obrovskou cívkou vypadá naviják Ultegra CI4+ 14000 opravdu mimořádně! Tohle je prostě nádhera! Kromě nádherného vzhledu ale takové tělo nabízí krásně nízkou váhu, což při lovu kaprů jistojistě ocení každý rybář! Lov je prostě pohodlnější…

To označení CI4 je označení pro použitý materiál na těle navijáku. Jde o materiál, který se vyznačuje vysokou pevností a odolností, přitom neuvěřitelně nízkou váhou. Takže tento naviják nabízí maximální komfort při lovu (snadné nahazování díky nízké váze), ale i vysokou kvalitu. Cívka je potom vyrobena z hliníku kovaného zastudena. I tento materiál se vyznačuje vysokou odolností, ale nízkou váhou. Luxus!

Pojďme k vlastnostem. Už jsme načali cívku tohoto navijáku a ta je skutečně obrovská! Na naviják se vleze až 550 metrů navazovacího materiálu o průměru 0,35 mm. To znamená, že tento velký naviják je vhodný i pro lov na rozlehlých vodách, kde je nutné vyvážet několik stovek metrů daleko. Bomba! Samozřejmostí je naprosto dokonalý chod, který zajišťuje precizní a bezproblémové ukládání vlasce na cívku navijáku. Převodový poměr je 4,3:1 a na jedno otočení kličkou navineme 103 centimetrů vlasce. Luxus!

Ještě k té cívce: Díky rozměrnému tvaru se z cívky nádherně uvolňuje navazovací materiál při nahození. Naviják nevyvíjí žádné přebytečné tření, díky čemuž naše montáž letí podstatně dále. Tento naviják je tak vhodný i pro daleká nahazování na rozlehlých vodách. Na navijáku nalezneme bytelný překlápěč, který slibuje dlouhodobou životnost a kvalitní rolničku, jež zajišťuje dokonalé ukládání vlasce na cívku navijáku.

Nesmíme ani zapomenout na dokonalou brzdu Hi-Speed. Ta nabízí okamžité utažení nebo povolení i při velmi jemném pohybu ze strany rybáře. Díky tomu se s tímto navijákem velice pohodlně zdolávají i velké a divoké ryby. Na tenhle naviják se prostě můžete spolehnout!

Na tomto navijáku oceňujeme i další vychytávky, které napomáhají k tomu, aby životnost navijáku byla co nejvyšší. Co máme na mysli? Na navijáku nalezneme několik opatření, které zabraňují průniku vody nebo ukládání drobných nečistot v mechanismu navijáku. Takže, právě tohle napomáhá k tomu, že naviják má mnohem větší odolnost. Tudíž jej můžete s klidným svědomím používat i ve velice extrémních podmínkách. Tohle je zásadní!

Připomínáme, že tento naviják na ostatních e-shopech stojí přes 5500 korun! Ovčem ne na HIKI.cz! Právě na tomto e-shopu můžete sehnat ten samý naviják podstatně levněji! A úspora je pak mnohem větší, když si pořídíte více navijáků, což kapraři často dělají. Pak se ušetřená částka šplhá do tisíců korun. Nakupujte chytře!

Výrobek je dostupný na e-shopu HIKI.cz za bezkonkurenčně nejnižší cenu na trhu!

 

Jak je možné, že jsou ceny na HIKI.cz o tolik výhodnější?

Odpověď je jednoduchá – vysoké počty prodejů rybářského vybavení! HIKI.cz je rybářský e-shop, který působí po celé Evropě. Kromě toho, že HIKI.cz posílá rybářské vybavení po celém Rakousku nebo Německu, tak působí i v České republice, Itálii, Finsku, Velké Británii a mnoho dalších evropských zemí.

Díky tomu má HIKI.cz jiné podmínky u rybářských firem. Ovšem, tuto cenovou výhodu HIKI.cz předává rybářům ve formě nízkých cen. Nakupujte chytře! Na HIKI.cz to jde mnohem levněji!

NÁVŠTĚVA: Podívejte se, jak to v HIKI.cz vypadá. Odtud vám posílají balíky do České republiky…

 

Proč nakupovat na HIKI.cz?

Garance vrácení peněz: Nelíbí se Vám produkt? Můžete ho do 30 dnů vrátit! V každé zásilce je předvyplněný štítek pro kurýra – pokud se Vám zboží nelíbí, zašlete jej ZDARMA zpátky (nutné vracet v původním obalu a s účtenkou)…

Doprava do České republiky: Podle HIKI.cz je 100% zásilek v Česku do 3. dne! Doprava je extrémně rychlá! Cena zásilky do České republiky stojí 4,90 euro.

 

Zkušenosti českých rybářů

Všimli jste si krkolomnější češtiny na rybářském e-shopu HIKI.cz? To je dáno tím, že tento internetový obchod pochází z Rakouska. Co ale ztrácí překladem, dohání cenami a servisem. Rybářský e-shop HIKI.cz je mezi českými a slovenskými rybáři oblíbený zejména proto, že nabízí TOP rybářské vybavení za opravdu libové ceny. Navíc, cena dopravy do České republiky je opravdu příznivá!

Pokud nemáte s tímto e-shopem žádnou zkušenost, pak nemějte obavy! HIKI.cz je spolehlivým rybářským partnerem! Kromě výhodné ceny se můžete spolehnout na spolehlivý a rychlý servis! Zásilky jsou dodávány velice rychle a spolehlivě!

Zkušenosti českých rybářů s rakouským e-shopem HIKI.cz si přečtěte ZDE

Ilustrační foto: HIKI.cz

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -