DomůAkční nabídkaVÝPRODEJ: Luxusní sady signalizátorů FLAJZAR s obrovskou slevou! Ušetřete balík peněz!

VÝPRODEJ: Luxusní sady signalizátorů FLAJZAR s obrovskou slevou! Ušetřete balík peněz!

- Reklama -

Rybáři pozor! Na rybářském e-shopu PARYS momentálně probíhá výprodej luxusních sad signalizátorů s příposlechy od špičkové české firmy FLAJZAR! Jen nyní si můžete obstarat exkluzivní sady signalizátorů s příposlechem s velkou slevou, takže ve výsledku můžete ušetřit zajímavý balík peněz. Upozorňujeme ale na to, že tyto sady signalizátorů s příposlechem jsou k dostání v omezeném množství. A po vyprodání zásob už nebudou za tyto libové ceny k dispozici! Neprováhejte vaši šanci na výhodný nákup!

 

Sada signalizátorů E3TX (2+1, 3+1, 4+1)

Výrobek je dostupný na e-shopu PARYS za nejnižší cenu na trhu!

Špičková sada signalizátorů s příposlechem E3TX od české firmy FLAJZAR, která je pověstná svou obrovskou kvalitou a precizním zpracováním. A přesně tohle platí i u této sady, která každého rybáře zaujme vysokou kvalitou, kvalitními materiály, zajímavými funkcemi a jednoduchým ovládáním.

Pojďme se podívat na signalizátory E3TX blíže. Jedná se o velmi jednoduchý signalizátor na ryby, který nabízí jen ty nejdůležitější funkce, které je zapotřebí mít při lovu ryb. Velkou výhodou je tak velmi snadné ovládání bez přebytečných funkcí a nastavování. Prostě vše jednoduše a rychle! Přesto! Tyto hlásiče nabízí opravdu luxusní vlastnosti, které oceníte na všech vodách. Co například?

Tento hlásič od české firmy FLAJZAR nabízí magnetické snímání vlasce, které zaručuje to, že rybář dostane signál i o tom nejjemnějším záběru od ryby. Jak to funguje? Při odvíjení vlasce dopředu nebo dozadu se rozpohybuje kladka, a poté elektronika bezkontaktním magnetickým snímáním tento pohyb převede na elektrické impulsy. Díky tomu tak hlásič začne vydávat zvukový i světelný signál. Znova: Tento způsob snímání vlasce patří k těm nejspolehlivějším. Super!

Když se v rybářských kruzích řekne značka FLAJZAR, pak si každý vybaví vysokou odolnost. I tento hlásič na ryby lze použít v opravdu těžkých podmínkách u vody, přesto vydrží. Veškeré „vnitřnosti“ jsou precizně chráněny, takže i když bude silně pršet, sněžit, anebo mrznout, je to jedno! Tyhle hlásiče to vydrží! Rozměry jsou 99 x 48 x 31 mm, takže se jedná o praktické parťáky na ryby, kteří nezaberou hodně místa. Super!

Ano, na hlásičích FLAJZAR E3TX pochopitelně naleznete i světelnou signalizaci. Tu zajišťují kvalitní LED diody, které si můžete nastavit do libovolného zbarvení. Tohle je fakt machrovina! Každému rybářovi totiž vyhovuje jiné zbarvení – u těchto signalizátorů si jej můžete nastavit dle libosti. LED diody jsou ještě vybaveny tou funkcí, že se „pohybují“ podle rychlosti záběru, to samé platí i o melodii.

Zcela gigantickou výhodou těchto hlásičů je jejich výdrž baterie. Tyto hlásiče můžete používat v těch nejtěžších podmínkách (déšť, sníh, mráz) přesto baterie bude fungovat opravdu dlouho. Luxus! Rybářské hlásiče E3TX jsou napájeny ze dvou článků LR1 (LADY), které naleznete pod víčkem baterie v zadní části hlásiče na ryby.

Tyto sady jsou k dostání ve verzích 2+1, 3+1 a 4+1. Záleží jen na rybářovi, jakou variantu bude potřebovat. Nezapomínejte na to, že tyto hlásiče jsou nyní k dostání za hodně zajímavé peníze a například u sady 4+1 můžete ušetřit hodně zajímavé peníze.

K sadě hlásičů pak pochopitelně dostanete i přijímač. K těmto sadám firma FLAJZAR dává příposlechy FISHTRON RX MINI, které si rybáři velmi oblíbili. Proč? Třeba už je právě pro jeho velmi malé rozměry, které výrazně zpříjemňují jeho používání u vody. Naprostou dokonalostí je, že tento příposlech je schopný přijímat až 9 zařízení. Bomba! V momentě záběru příposlech FISHTRON RX MINI dává jak akustický, tak světelný signál. Na tento příposlech lze připojit hned několik modelů signalizátorů FLAJZAR, ale také bezdrátový poplach.

Výrobek je dostupný na e-shopu PARYS za nejnižší cenu na trhu!

Ilustrační foto: PARYS

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -