DomůAkční nabídkaBrutální sleva! Gigantický bivak s délkou přes 3 metry a výškou 190 centimetrů!...

Brutální sleva! Gigantický bivak s délkou přes 3 metry a výškou 190 centimetrů! Geniální na těžké výpravy

- Reklama -

Bivak pro rybáře je základem pro pohodlný pobyt u vody. Pokud rybář nemá k dispozici prostorný a odolný bivak, pak se rybářská výprava velice rychle může změnit na hodně nepříjemnou záležitost. A to zejména ve chvíli, kdy u vody panuje škaredé počasí. Když dlouhodobě prší nebo fouká silný vítr, pak je prostě zapotřebí spolehlivý bivak pro rybáře, který tohle nevlídné počasí vydrží. A v takových chvílích rybář ocení i velký prostor pod střechou bivaku. Co vybrat? Například nyní je k dostání gigantický bivak od české značky Giants Fishing, který je dostupný za výrazně nižší cenu…

 

Bivak pro rybáře Giants Fishing XL Dome Bivvy 2-3 Man (zimní přehoz ZDARMA)

Výrobek je dostupný na e-shopu PARYS za nejnižší cenu na trhu!

Obrovský bivak pro rybáře, do kterého se v rámci možností vlezou až 3 rybáři. Tento bivak na první pohled každého zaujme obrovským prostorem. Výška bivaku je parádních 190 čísel, takže rybář nemusí při pobytu v něm být nepříjemně shrbený. Luxus! Velkou předností jsou ale i další rozměry – délka je 310 čísel, šířka pak 280 centimetrů. Takže pod střechu se vejdou až 3 lehátka (záleží na jejich rozměrech).

Kromě obrovského prostoru je další velkou výhodou to, že tento bivak má fakt odolnou konstrukci. Ta je sestavena z 16 milimetrových trubek z hliníku, který se vyznačuje vysokou odolností a pevností. Díky tomu tento bivak vydrží i velmi silné nárazy větru, které rybáře u vody častokrát zaskočí. I když je konstrukce bivaku opravdu bytelná, tak velkou výhodou je, že je jednoduchá. To znamená, že rybář u vody bivak velmi rychle postaví a zase sbalí.

Ještě k té odolnosti: K té výrazným způsobem přispívá i odolný plášť na bivaku, který má 5000 mm srážek. Tohle je hodnota, která vydrží i velmi silné lijáky nebo dlouhodobý déšť u vody. Díky tomu bude rybář v suchu i v hodně hnusném počasí. Pojistkou jsou potom podlepené švy které naprosto vylučují tu možnost, aby do bivaku napršelo. Perfektní!

Na bivaku od české značky Giants Fishing velmi oceňujeme i to, jak je na něm vyřešena cirkulace vzduchu. Například na čelní straně bivaku jsou dvě velká okna, která lze zavřít buďto pevným panelem nebo třeba moskytiérou. Vzadu jsou potom k vidění další dvě okna, která přispívají k lepší cirkulaci vzduchu pod střechou bivaku. Díky tomu se uvnitř obydlí nesráží přebytečná vlhkost, takže uvnitř bivaku je příjemné „klima“.

Velkou „machrovinou“ je i předsíň, která vznikne po uzavření ložnice. Tohle rybáři na tomto bivaku fakt milují, protože mohou sedět pěkně v přední části bivaku na křesílkách chráněni před nepříznivým počasím. Velká paráda! Naprosto bombastickou zprávou je, že aktuálně jsou k těmto bivakům přidávány i zimní přehozy zcela ZDARMA! Takže rybář bude připraven i na to nejhorší počasí u vody. Luxus!

Tento bivak od české značky Giants Fishing nabízí opravu všechno! Obrovský prostor, skvělou stabilitu, jednoduchou konstrukci, obrovskou odolnost i v tom nejhorším počasí. Za takový bivak byste u jiných výrobců zaplatili majlant, ovšem na PARYS momentálně probíhá velmi výhodná slevová akce, takže tento bivak můžete sehnat za fakt luxusní peníze. A navíc se zimním přehozem zcela ZDARMA! Ale bacha! Počet kusů je značně omezen!

Výrobek je dostupný na e-shopu PARYS za nejnižší cenu na trhu!

Ilustrační foto: PARYS

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -