DomůAkční nabídkaAnglický týden: Nadupané kaprové děličky z Anglie za super nízké ceny! Sleva platí...

Anglický týden: Nadupané kaprové děličky z Anglie za super nízké ceny! Sleva platí jen týden

- Reklama -

Rybáři pozor! Patříte mezi milovníky nadupaných anglických produktů od legendárních firem, které se nesmazatelně zapsaly do historie moderní kaprařiny? Pak vás tahle aktuální akce určitě zaujme! Nyní totiž probíhá slevová akce na produkty Rod Hutchinson. Ve velkém výběru TOP produktů jsou například i nadupané kaprové děličky, které jsou díky probíhající akci k mání za fakt libové peníze. Ale bacha! Akce platí jen tento týden. Nenechte si upláchnout jedinečnou šanci na super výhodný nákup!

Jak získat slevu? Nyní si rybáři mohou obstarat nadupané produkty od legendární anglické firmy Rod Hutchinson za super nízké ceny! Stačí jen při objednávce zadat slevový kód RODHUTCHINSON a okamžitě dostanete výraznou slevu, která se v košíku ihned projeví. Takto můžete ušetřit slušnou částku! Ale bacha! Akce je časově omezena…

 

Kaprová dělička Rod Hutchinson Enduro

Výrobek je dostupný na tomto e-shopu za nejnižší cenu na trhu!

Perfektní kaprová dělička pro všechny milovníky kaprařiny, která je mezi rybáři populární zejména pro její nízkou cenu. Za fakt hodně libové peníze si můžete obstarat luxusní kaprový prut, který nabídne TOP vlastnosti. V čem tkví tak obrovská kvalita těchto kaprových prutů?

Základem je karbonový 24T blank, který se vyznačuje naprosto luxusní tenkostí, ale neuvěřitelnou pevností. Ano! Karbon je dobře známý svou dechberoucí výdrží, přitom jde opravdu o nádherně lehký materiál. Velkým plusem karbonového blanku je samozřejmě i jeho akce. Ta je neuvěřitelně rychlá, což rybář ocení jak při zdolávání, tak při nahazování.

Rychlá akce skvěle přenáší sílu od rybáře do prutu, a následně do montáže. Díky čemuž je rybář schopen nahazovat s těmito pruty opravdu hodně daleko. Tohle je fakt luxusní vlastnost, do které se okamžitě zamilujete!

VIDEO: Jak vypadají pruty Rod Hutchinson Enduro? Mrkněte na video

Pruty Rod Hutchinson Enduro se vyrábí hned v několika provedeních. K dostání jsou jak pruty pro chytání na menších vodách o délce 3 m, tak „univerzální“ udice o délce 3,6 metru a několika gramážích. Tyto kaprové děličky jsou vhodné jak pro daleké nahazování přes 100 metrů daleko, tak i pro pohodlné vyvážení nebo zdolávání z lodě. Pro rybáře, kteří potřebují nahazovat daleko, jsou pak připraveny modely o délce 3,9 metrů, se kterými je rybář schopen nahazovat do velkých vzdáleností.

Pruty jsou samozřejmě vybaveny i prvotřídními očky. Jedná se o očka SX, která jsou zhotovena z kvalitních materiálů, takže vydrží i dlouhodobý kontakt s hrubými navazovacími materiály. Očka jsou k blanku prvotřídně vyvázaná, na což jsou ale rybáři u anglických prutů zvyklí. Samozřejmostí jsou potom i kvalitní sedla na navijáky DPS18 GunSmoke, které spolehlivě udrží i velký kaprový „budík“.

Kaprové děličky Rod Hutchinson Enduro jsou perfektní pruty, které jsou dostupné za fakt rozumné peníze. Přitom nabízí neuvěřitelné vlastností, které ocení každý milovník kaprů. Ať už jde o perfektní vlastnosti při hodu, tak například i krásný požitek při zdolávání kapra. Tohle jsou prostě pruty, do kterých se okamžitě zamilujete!

Výrobek je dostupný na tomto e-shopu za nejnižší cenu na trhu!

 

Anglický týden: Sleva na všechny produkty ROD HUTCHINSON

Rybáři pozor! Do neděle 18. 10. 2020 probíhá slevová akce na produkty ROD HUTCHINSON. Pokud při objednávce vložíte slevový kód RODHUTCHINSON, pak dostanete zajímavou slevu! Využijte akci na nákup TOP anglických produktů – od prutů, campingu až po prvotřídní nástrahy. Ale platí jen do neděle!

NEPŘEHLÉDNĚTE: Kompletní nabídka produktů ROD HUTCHINSON

Ilustrační foto: archiv

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -