DomůAkční nabídkaSilně kořeněné nástrahy na kapry: Tohle funguje i v ledové vodě! Tajné zbraně...

Silně kořeněné nástrahy na kapry: Tohle funguje i v ledové vodě! Tajné zbraně na pasivní ryby

- Reklama -

Studená voda může na první pohled vypadat jako nepřítel rybářů. A to zejména proto, že ve studené vodě začínají být kapři docela dost pasivní. To ale neznamená, že by ryby vůbec nesbíraly potravu. To ani náhodou! Jen je zapotřebí kapry nějak zaujmout. Jak? Zkuste třeba silně kořeněnou nástrahu nebo návnadu, které dokážou i v ledově studené vodě vytvářet koncentrované potravní signály. Pojďme se podívat na několik kapřích dobrot, které perfektně fungují i ve studené vodě. S tímhle si zachytáte i v tu chvíli, kdy kapři moc neberou…

Zkušení kapraři moc dobře ví, že kapři ve studené vodě nepřijímají tolik potravy jako v teplejších měsících. To ale neznamená, že máme zahodit kapry do žita a počkat do jara. To ani náhodou! Ve studené vodě je nutné kapry okamžitě zaujmout. Jak třeba? Třeba nějakou koncentrovanou vůní, která dokáže vysílat silné potravní signály i za hodně nízkých teplot. Pokud se tohle povede, pak může rybář počítat s úspěchem i v hodně těžkých podmínkách. Co použít?

 

NUTRIGO s příchutí pepře

Výrobek je dostupný na e-shopu Chyť a pusť za nejnižší cenu na trhu!

Geniální nástraha do těžkých podmínek, ve kterých ostatní nástrahy selhávají. NUTRIGO s příchutí pepře nabízí velice koncentrovanou vůni, na kterou ale kapři opravdu spolehlivě reagují. Tato nástraha dokáže i v ledovém vodním prostředí na konci nebo začátku sezóny vytvářet silné potravní signály, které dokážou zlákat i pasivnější rybu.

Kromě silného odéru této nástrahy je velkou výhodou i to, jak se NUTRIGO za nízkých teplot chová. I když je voda už hodně ledová, kulička se stejně nádherně rozpouští, přičemž vypouští drobné částečky a silnou pachovou stopu. Tohle je prostě paráda! Další výhodu vidíme i světlem zbarvení, které jde perfektně vidět na zanesených dnech, na kterých leží odumřelá vegetace.

NUTRIGO s příchutí pepře je dobré používat buďto samostatně, anebo v kombinaci s masovými nástrahami. Nám nejvíce funguje v kombinaci s drobnými peletkami do studené vody na masové bázi a s několika dalšími kuličkami NUTRIGO. Ale bacha! Ve studené vodě to nepřehánějte s množství krmení – stačí jen trošička pelet a 2 nebo 3 kuličky NUTRIGO do PVA k háčku. Víc ne!

Výrobek je dostupný na e-shopu Chyť a pusť za nejnižší cenu na trhu!

 

CSL Booster Promix

Výrobek je dostupný na e-shopu Chyť a pusť za nejnižší cenu na trhu!

Někteří rybáři nedají při lovu ve studené vodě dopustit na masové nástrahy. Prostě, co neobsahuje suroviny z krillu, z olihní, anebo třeba přímo z ryb, tak to tyhle milovníky kaprů nezajímá. Jak to tedy udělat, aby masová nástraha vydávala štiplavou vůni nějakého „koření“? Jednoduše! Použijte booster, ve kterém masové nástrahy pořádně vymáchejte.

Ideálním řešením je například tenhle levný booster od firmy Zfish. Tato atraktivní tekutina je totiž k dostání hned v několika pálivých příchutích. Rybář si může vybrat například nesmrtelnou klasiku chilli/švestka, která vydává sladce-pálivou vůni. A tohle mají kapři moc rádi! K dispozici je ale například i chilli/robin red – tato varianta je ještě ostřejší a z našeho pohledu mnohem vhodnější do studené vody. No a nakonec, rybáři si mohou vybrat i příchuť česnek/černý pepř, která je rovněž naprosto ideální do studené vody.

Pamatujte na jednu věc! Pří přípravě krmení do studené vody, anebo samotné nástrahy na kapry do studené vody – myslete na to, abyste všechno máchali v atraktivní tekutině dostatečnou dobu. Je prostě ideální boilies namáčet v tomhle pálivém CSL i několik dní, protože taková nástraha pak vydává koncentrovanou vůni podstatně delší dobu, a to i vhodně studené vodě.

To samé platí u krmení na kapry do studené vody: Krmení po nalití boosteru pořádně promíchejte a potom nechte odstát, alespoň 30 minut. Díky tomu se tekutina do krmení do studené vody pořádně zažere, a následně ale bude vydávat silnou vůni podstatně delší dobu. Ten rozdíl je fakt znatelný! Na tohle prosím myslete…

Výrobek je dostupný na e-shopu Chyť a pusť za nejnižší cenu na trhu!

Ilustrační foto: Chyť a pusť

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -