DomůAkční nabídkaNOVINKA: Luxusní kaprové navijáky za super cenu! Do těchto strojů se okamžitě...

NOVINKA: Luxusní kaprové navijáky za super cenu! Do těchto strojů se okamžitě zamilujete!

- Reklama -

Navijáky na kapry jsou důležitou součástí rybářské výbavy. Pokud má rybář spadeno na ty největší kapry, pak je zapotřebí mít spolehlivé stroje, které vydrží i těžkou práci na náročných vodách. Samozřejmostí je, aby kvalitní naviják na kapry měl spolehlivou brzdu, precizní chod, ale také například dostatečnou kapacitu cívky. To všechno splňuje například i naviják od renomované společnosti OKUMA. Pojďme se na tento model navijáku podívat blíže! Určitě se vám zalíbí!

 

Naviják OKUMA Powerliner Pro PLP BF

Výrobek je dostupný na e-shopu Chyť a pusť za nejnižší cenu na trhu!

Perfektní kaprové navijáky od renomované společnosti OKUMA, na které se můžete stoprocentně spolehnout. Tento naviják nabízí fakt luxusní vlastnosti, díky kterým si tyhle stroje okamžitě zamilujete. Čím začít? Asi chodem navijáku! Naviják má totiž precizní eliptický navíjecí systém (do kříže), který navíjí jakýkoliv materiál naprosto přesně a s maximální péčí. Díky tomu je navazovací materiál ukládán na cívku tak, že nevznikají žádné nepříjemné obloučky, které pak vadí při nahazování nebo vyvážení. Převodový poměr je 4,5:1.

O spolehlivý chod navijáku se starají 1 válečkové a 4 kuličková ložiska, která zaručují bezproblémové a dlouhodobé používání. Ostatně, o dlouhodobé používání bez nejmenších problémů se stará i grafitové tělo navijáku, které je odolné proti rezivění, takže veškeré „vnitřnosti“ jsou chráněny před nepříznivými vnějšími vlivy. Takže naviják fakt vydrží i hodně náročné používání na nejtěžších vodách.

Co na tomto navijáku máme velmi rádi? Jejich brzdný systém! Navijáky OKUMA Powerliner PLP BF nabízí opravdu nadupanou multidiskovou brzdu, která reaguje i na jemné pohyby ze strany rybáře. To ocení úplně každý milovník kaprů zejména v tu chvíli, kdy zdolává divokého kapra, a kdy potřebuje okamžitě přitáhnout nebo povolit brzdu navijáku. Za tohle velký palec nahoru!

Navijáky na kapry OKUMA Powerliner Pro PLP BF se dodávají ve dvou velikostech. Rybář si může vybrat buďto větší naviják o velikosti 8000, na jehož cívku se vleze 430 metrů 0,35 mm navazovacího materiálů. Díky této obrovské zásobě vlasce je možné naviják na kapry používat i na vyvážení na rozlehlých revírech typu Nových Mlýnů nebo Lipna.

Dále je pak k dostání ještě menší velikost 6000, na kterou se vleze 310 metrů 0,35 mm navazovacího materiálu. Samozřejmě, i tato zásoba navazovacího materiálu je plně dostačující na drtivou většinu tuzemských revírů. Takže pokud nevyvážíte nikterak daleko, ale například nahazujete – přesto potřebujete dostatek vlasce do zásoby – pak se podívejte po této menší velikosti. S tímto menším modelem se lépe nahazuje.

Velkou předností je samozřejmě i nádherný design těchto kaprových navijáků. Navijáky na kapry OKUMA Powerliner Pro PLP BF mají nádherně černé zbarvení, které působí velmi jednoduše, ale přitom krásně elegantně. Kdekdo by si mohl na první pohled klidně říct, že tyhle navijáky na kapry jsou z mnohem „vyšší cenové třídy“, než ve skutečnosti jsou.

Říkáte si teďka, jaký naviják na kapry vybrat? No, pokud hledáte levný naviják na kapry za rozumné peníze, na kterých se ale chcete spolehnout i na těch nejnáročnějších vodách, pak se rozhodně podívejte na kaprový naviják OKUMA Powerline PLP BF. Tyto navijáky fakt nabízí spolehlivé vlastnosti, zajímavou zásobu navazovacího materiálu, ale také nádherný design. A to vše za super peníze! U jiných výrobců by takové stroje vyšly násobně dráže…

Výrobek je dostupný na e-shopu Chyť a pusť za nejnižší cenu na trhu!

Ilustrační foto: Chyť a pusť

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -