DomůAkční nabídkaZaujalo nás: Gumové nástrahy, které odolají ostrým zubům štiky! Z čeho jsou vyrobeny?

Zaujalo nás: Gumové nástrahy, které odolají ostrým zubům štiky! Z čeho jsou vyrobeny?

- Reklama -

Gumové nástrahy na dravce patří k nejvíce oblíbeným nástrahám při lovu dravců na přívlač. Dává to smysl! Gumové nástrahy v posledních letech prošly tak obrovskou inovací, že kolikrát už „nejdou“ rozeznat od živých rybiček. Je neuvěřitelné, kam se celá výroba těchto nástrah posunula, a co dneska tyhle nástrahy nabízí. Jenže! I tak vyvinuté nástrahy – jakými gumy na dravce bezesporu jsou – mají jednu velkou slabinu. Jakou? Jsou docela náchylné na kontakt s ostrými zuby dravců. A když si člověk spočítá, že pokud mu drahou gumu rozsápá malá štička, pak se z téhle rybařiny stává nákladná záležitost…

Tu situaci zná každý milovník rybáře: Stojíte na břehu oblíbeného revíru a taháte gumovou nástrahu, kterou máte osvědčenou. Teď se s ní blížíte ke staré známé překážce, u které stávají štiky. Nástraha se blíží do teritoria obávaného dravce. A bum! Do prutu přichází tvrdý kopanec! Jenže! Rybu se nepodařilo zaseknout. Se skřípějícími zuby stahujete gumovou nástrahu, které chybí ocásek. Tohle zabolí, protože nástraha je vážně poškozena.

Tohle je jedna z největších slabin gumových nástrah. Prostě, když se dravec špatně trefí, tak může jen ukousnout ocásek, a tím nástrahu výrazně znehodnotit. Další problém pak přichází v tu chvíli, kdy na jednu gumu chytnete hned několik štik. Při bližším pohledu si všimnete, že nástraha je rozdrásaná a jsou na ní hluboké jizvy. Takže je jen otázka času, kdy se roztrhá. Co s tím? Vyzkoušejte gumovou nástrahu z odolnějšího materiálu…

 

Gumová nástraha Lucky John Minnow

Výrobek je dostupný na tomto e-shopu za nejnižší cenu na trhu!

Perfektní gumová nástraha od lotyšské firmy Lucky John, která nabízí jednu obrovskou výhodu. Tato umělá nástraha na dravce je totiž vyrobena ze speciální gumové směsi, která dokáže mnohem lépe odolávat ataku dravčích zubů. Ten rozdíl je opravdu citelný! Takže i po opakovaném ulovení štiky není tato nástraha Lucky John Minnow rozsekaná na cucky! Ne! Vydrží fakt hodně!

Tyto gumové nástrahy jsou dodávány v populárním provedení „kopýtek“. Nástraha tak má oválnější tělíčko, které samo o sobě vydává ve vodním prostředí atraktivní vibrace, které lákají dravce k útoku. Největší podíl na lákavém chodu nástrahy má ale pohyblivý ocásek, který má zakončení ve tvaru kopýtka. Takže i při hodně pomalém vedení vydává nástraha silné vibrace, díky kterým si dravec nástrahy všimne i na velkou vzdálenost.

Další velkou výhodou těchto gum je to, že jsou k dostání hned v několika barevných provedeních. Rybář si může vybírat z přírodních barev (bílá, hnědá, bílo-modrá), k dispozici jsou ale i reflexní zbarvení (zelená, oranžová). Takže rybář si tak může vybrat ideální nástrahu do nejrůznějších podmínek – jak do čisté, tak špinavé vody. Super!

Gumové nástrahy na dravce Lucky John Minnow jsou k dostání v několika velikostních provedeních. K dispozici jsou malá kopýtka o velikosti 5,6 centimetrů, která jsou jako dělaná na okouny. Rybář si pak může vybrat i „univerzální“ velikost o délce 8,4 centimetrů, která je vhodná jak na velké okouny, tak štiky nebo candáty. A na výběr jsou i velké gumy třeba o velikosti přes 11 centimetrů, které jsou vhodné na velké štiky a candáty. Bomba!

Výrobek je dostupný na tomto e-shopu za nejnižší cenu na trhu!

Ilustrační foto: archiv

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -