DomůAkční nabídkaDokonalá práce českých vývojářů: Inteligentní rybářské hlásiče, které reagují na okolí! Co...

Dokonalá práce českých vývojářů: Inteligentní rybářské hlásiče, které reagují na okolí! Co nabízí?

- Reklama -

Rybářské hlásiče jsou oblíbenou součástí rybářské výbavy. Právě tato rybářská elektronika je velmi pohodlná v tom ohledu, že rybář může například na břehu vázat návazce, a přitom mu neunikne jediný záběr. Signalizátory na ryby jsou prostě super! A nás vždy fascinuje to, jak se tento segment rychle vyvíjí. Co tím myslíme? Teď například narážíme na práci českých vývojářů z firmy FLAJZAR, kteří vymysleli technologii, která reaguje na okolí. A podle toho třeba zeslabuje nebo zesiluje jas LED diod. Tohle je fakt luxusní!

 

Signalizátor na ryby FLAJZAR Fishtron Neon TX3

Výrobek je dostupný na e-shopu PARYS za nejnižší cenu na trhu!

Špičkové rybářské hlásiče od české firmy FLAJZAR, které jsou dokonalou ukázkou toho, jak revoluční tato firma je. Tyto hlásiče na ryby Neon TX3 například obsahují perfektní technologii, která reaguje na okolní osvětlení u vody. Co to znamená? Hlásiče tak podle aktuálních podmínek u vody samy nastavují jas LED diod – při nočním rybaření hlásiče samy ztlumí intenzitu světla, aby neoslňovalo rybáře. Ve dne pak LED diody jas zesílí. Tohle je prostě dokonalost!

Právě LED diody jsou na těchto hlásičích od české firmy opravdu parádní! Na signalizátorech Neon TX3 milujeme jejich poziční diody, které vydávají bílé světlo. Tohle světlo je neoslnivé, ale přitom osvítí obrovskou plochu. Jak toho vývojáři z firmy FLAJZAR docílili? Jednoduše! Diody umístili na vrchní část signalizátorů, ale zezadu. Díky tomu tak diody osvítí velkou část lovného místa, ale rybáře bílé světlo „nebije“ do očí. Navíc, takhle řešené diody jsou i skvělým „majákem“ na břehu. Super!

VIDEO: Jak vypadá hlásič na ryby FLAJZAR Fishtron Neon TX3?

Musíme se přiznat, že my patříme k těm rybářům, kteří mají rádi jednoduchost. Proto na signalizátorech Neon TX3 maximálně oceňujeme naprosto jednoduché ovládání bez zbytečných serepetiček. Na signalizátorech jsou dva ovládací prvky, s pomocí kterých se nastavuje všechno možné – hlasitost, citlivost signalizátoru nebo výška tónu. Vše rychle a jednoduše!

Dobrou zprávou pro rybáře, kteří používají příposlechy, je to, že dosah těchto hlásičů je až 150 metrů. Tohle je taky příjemný „bonus“! Jako další velkou přednost pak hodnotíme i funkci MUTE, která vypne signalizaci na 60 vteřin, takže rybář si může vše v klidu nastavit bez otravného vřískání přístroje. A důležitá je i baterie LR-01 2x, která nabízí skvělou výdrž i v hodně nepříznivém počasí. Takže i když budete rybařit v zimě, anebo ve „vlhkém“ počasí, ta přesto baterie vydrží dlouho.  

Nesmíme zapomenout ani na unikátní design této nadupané elektroniky pro rybáře od české firmy FLAJZAR. Hlásiče na ryby Neon TX3 mají nádherné tělo, které je vyrobené z průhledného materiálu. Díky tomu jdou zčásti vidět „vnitřnosti“ tohoto přístroje, což vypadá fakt luxusně! Dokonalou třešničkou jsou barevné detaily, které jsou řešeny velice jednoduše, ale které celkový dojem z designu nádherně podtrhují. Tohle je prostě nádhera!

Pokud hledáte kvalitní signalizátory na ryby, od kterých čekáte maximální kvalitu, pak se rozhodně podívejte na tyto od české firmy FLAJZAR. Signalizátory na ryby Neon TX3 nabízí unikátní vzhled, vynikající zpracování, jednoduché ovládání a špičkové vlastnosti. Tohle jsou signalizátory, které vám budou dlouhodobě a bezproblémově sloužit. Doporučujeme!

Výrobek je dostupný na e-shopu PARYS za nejnižší cenu na trhu!

Ilustrační foto: PARYS

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

3 KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -