DomůAkční nabídkaKaprové děličky z uhlíku pro daleké nahazování: Teď můžete ušetřit tisíce korun

Kaprové děličky z uhlíku pro daleké nahazování: Teď můžete ušetřit tisíce korun

- Reklama -

Dělené pruty na kapry pro daleké nahazování jsou oblíbené na rozhlehlých vodách, na kterých není možné vyvážet montáže. Pokud takové pruty teď sháníte, pak se podívejte na tyto od firmy Prologic.

Ilustrační foto: PARYS

Tu situaci zná hodně rybářů: Na rybářské mapě je totiž celá řada rozlehlých lokalit, na kterých není možné vyvážet rybářské montáže z důvodu platných pravidel. Rybář se tak musí spolehnout jen na svůj um při nahazování. Jen tak se totiž dostane k místům, na kterých se vyskytují ti největší kapři

K dalekým hodům výrazně přes 100 metrů daleko pak může přispět správně vybraná udice. Přesně takové dělené pruty na kapry pro daleké nahazování jsou k dostání na e-shopu PARYS ve výrazné slevě. Znáte je? 

 

Dělený prut na kapry Prologic C1 Power (+ druhý ZDARMA)

Tohle jsou hodně populární dělené pruty na kapry pro daleké nahazování. To rybář pozná už podle parametrů těchto udic. Délka prutu je 3,96 metru, gramáž jsou potom 4 libry. Pruty mají základ v kvalitním a odolném blanku z 20 Tons HM uhlíku. Navíc, aby prut vydržel opravdu hodně, tak má zesílené stěny.

Jde tedy o skutečné kaprové speciály na hodně velké vody, na kterých je zapotřebí nahazovat přes 100 metrů daleko. Díky uvedeným hodnotám je rybář schopný nahazovat daleko „s prstem v nose“. Dělené pruty pro daleké hody Prologic C1 Power jsou k dostání na e-shopu PARYS, nyní s 50% slevou!

Rybář tak při lovu s těmito pruty může používat i hodně „specifické“ gramáže zátěží, se kterými bude schopný nahazovat fakt hodně daleko. A pokud rybář trefí i správný navazovací materiál, který je pro daleké hody dělaný, pak posune délky svých hodů ještě dále. Tohle je fakt paráda!

 

Vynikající očka a kvalitní sedlo na naviják

K výrazně dalekým hodům pak přispívají i kvalitní SIC očka, která jsou velmi odolná. Takže i když rybář použije hrubší navazovací materiál, tak to nevadí, očkům to nic neudělá. Důležité také je, že očka jsou po uhlíkovém blanku rozmístěna tak, aby v nich docházelo k co nejmenšímu tření. Tudíž montáž letí ještě dále.

VIDEO: Jak se nahazuje s dělenými pruty Prologic C1 Power? Mrkněte na video!

Samozřejmě, aby se rybářovi s prutem dobře nahazovalo, tak je zásadní, aby měly i kvalitní rukojeť. Na těchto prutech je plná rukojeť, která je krásně dlouhá, takže rybář se může pořádně rozpažit, čímž vytvoří ideální páku pro daleký hod. Rukojeť se pohodlně drží, a to i v tu chvíli, kdy má rybář mokré ruce.

U takovýchto prutů je velmi důležité, aby byly vybaveny pevným sedlem na naviják, které bude držet i při hodně prudkém švihu. A tady u těchto prutů od firmy Prologic to platí! Jsou totiž vybaveny kvalitní šroubovacími sedly, které dokáží pevně udržet i hodně velké „kaprové budíky“. Super!

Na těchto prutech od značky Prologic milujeme jejich design. Pruty mají krásně matné zbarvení, které budí fakt luxusní dojem. A ony ty pruty jsou luxusní! Původní cena za 1+1 set prutů Prologic C1 Power byla přes 5000, ovšem aktuálně je na ně na PARYS sleva 50 %! Pokud tedy hledáte pruty na kapry pro daleké hody za rozumné peníze, pak se rozhodně podívejte na rybářský e-shop PARYS, kde je najdete.

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -