DomůAkční nabídkaSleva na signalizátory Flajzar přes 3000 korun: firma nabízí vánoční balíčky

Sleva na signalizátory Flajzar přes 3000 korun: firma nabízí vánoční balíčky

- Reklama -

Česká firma Flajzar s.r.o. si pro rybáře připravila výhodné vánoční dárky pro rybáře! O co jde? Rybářská společnost z Moravy nabízí super výhodné vánoční sety, kdy rybář ušetří až tisíce korun. 

Ilustrační foto: Flajzar s.r.o.

Sehnat vánoční dárek, který rybářovi udělá radost, není vůbec jednoduché. Jde hlavně o to, aby takový dárek nezůstal ležet někde v koutě. Tak co vybrat? Ideální je sáhnout třeba po rybářské elektronice! Právě tohle vybavení využívá každý rybář, takže s tím nikdy neuděláte chybu.

Kvalitní rybářskou elektroniku pro rybáře vyrábí ČESKÁ firma Flajzar s.r.o. Ta nabízí jak špičkové rybářské signalizátory, tak třeba i lampy nebo čelovky. A právě zmíněnou elektroniku Flajzar s.r.o. aktuálně nabízí ve výhodných vánočních balíčcích. Nakupující tak může ušetřit přes 3000 korun! Nevěříte?

 

Signalizátory Fishtron NEON TX3 + čelovka HL346P

Tohle je dárek pro skutečné rybářské fajnšmekry. Tento vánoční set totiž kombinuje nádherné signalizátory Flajzar Fishtron NEON TX3 spolu s novou čelovkou pro rybáře HL346P. Rybář tak tímto setem získá kompletní elektroniku na kapry, kterou si nemusí pořizovat zvláště. A navíc podstatně výhodněji! Tento vánoční set najdete na e-shopu FLAJZAR  za super cenu!

Hlásiče Flajzar FIshtron NEON TX3 jsou unikátní už jen proto, že mají opravdu nadčasový design. Signalizátory jsou vyrobené z průhledného materiálu, takže po sepnutí LED diod při záběru od ryby nastane nefalšovaná „rybářská show“! Tohle je nádhera, do které se zamiluje každý rybář!

Kromě toho ale tyto signalizátory nabízí opravdu TOP vlastnosti, které z nich dělají špičkové pomocníky při rybaření. Na hlásičích jde nastavit jak hlasitost, tak samozřejmě i výška tónu.

Velkou výhodou je i nastavení citlivosti v rozsahu od 4 do 150 mm. Příjemným bonusem je i funkce MUTE, kdy jde akustická signalizace zcela vypnout. V sadě je potom i přijímač RX SIX s dosahem až 150 metrů.

VIDEO: Jak vypadají signalizátory na ryby Flajzar Fishtron NEON TX3? 

Vánoční sada potom ještě obsahuje čelovku HL346P, která je hitem letošní sezóny. Nejde „jen“ o to, že tato čelovka pro rybáře dokonale svítí – má dosah až 150 metrů – ale zároveň jde spárovat právě i se signalizátory NEON TX3. Díky tomu se tak při záběru čelovka okamžitě rozsvítí, takže rybář může ihned „startovat“ k prutům.

Připomínáme, že díky této vánoční nabídce nyní rybář může ušetřit přes 3000 korun! Navíc, všechno si pořídí pěkně najednou PŘÍMO U VÝROBCE, což je výhodnější i vzhledem k efektivnějšímu servisu. Zvýhodněnou vánoční sadu najdete na e-shopu FLAJZAR .

 

2ks signalizátoru Feeder 4 + nabíječka na baterie

Chcete udělat na Vánoce radost rybářovi, který chytá ryby na jemný feeder? Pak se podívejte na jiný vánoční set od české firmy Flajzar s.r.o. Tento balíček obsahuje populární signalizátory Feeder 4, ke kterým získáte rovnou nabíječku na nabíjecí baterie. Zvýhodněný vánoční set najdete na e-shopu FLAJZAR .

Signalizátory na ryby Feeder 4 jsou unikátní díky speciálnímu uchycení k prutu. V čem je to tak výjimečné? Jde o to, že díky klipu k uchycení signalizátor skálopevně drží na jemné špičce prutu i v tu chvíli, kdy rybář nahazuje nebo zdolává rybu (viz přiložené video). Tohle je fakt velká paráda!

Tyto signalizátory na feeder od českého výrobce jsou vynikající i proto, že mají dlouho výdrž baterie. Signalizátory Feeder 4 dokážou NON-STOP blikat dlouhých 15 hodin. A dalším plusem je, že baterie jsou dobíjecí, takže rybář nemusí neustále dokupovat nové.

VIDEO: Jak funguje signalizátor Flajzar Fishtron Feeder 4? Všechno ve videu

A právě k oněm dobíjecím baterkám česká společnost Flajzar s.r.o. aktuálně přímo nabízí i nabíječky ve vánočním balení. Zase: rybář díky tomu získá všechno komplet, takže už se nemusí starat. Pokud chcete na Vánoce udělat radost rybářovi, který chytá na feeder, pak tohle je ta správná volba! Zlevněný balíček najdete na e-shopu FLAJZAR  za super cenu.

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -