DomůNovinkyRybářka chytila giga kapra o váze přes 36 kilo. Byl to její...

Rybářka chytila giga kapra o váze přes 36 kilo. Byl to její nový rekord

- Reklama -

Rybaření naštěstí už dávno není jen doménou mužů. Koníčku „tichých bláznů“ propadlo už i mnoho žen. A také ženy dokážou chytat fascinující kapry, ze kterých „běhá mráz“ po zádech. Tak jako Bianca. 

Rybářka Bianca se vydala na ryby do Francie, kde si chtěla splnit rybářský sen. Ale to, že se jí to povede až v takovém „provedení“, nečekala možná ani sama úspěšná rybářka. Co se jí povedlo ulovit? Šikovná rybářka Bianca dokázala na francouzské lokalitě vytáhnout opravdu dechberoucí rybu.

 

Giga lysec byl v parádní kondici

Rybářka Bianca se vydala na francouzskou lokalitu Etang des Gaulois, která se nachází na hranicích přírodní oblasti Morvan v Burgundsku. Nádrž je známá nejen díky unikátnímu prostředí, ale také tím, že v ní žijí velcí kapři. A právě na ně přijela zmíněná rybářka. 

Ovšem té se na francouzské nádrži povedl naprosto nezapomenutelný úlovek. Na její nástrahu zabral obrovský kapr, kterého by si chtěl určitě potěžkat každý rybář. Rybářka Bianca totiž dokázala z vody vytáhnout obrovského lysce o váze 36,75 kilogramů.

Není asi vůbec nic zvláštního na tom, že tento kapr byl pro Biancu novým osobním rekordem. Ale divíte se? Podívejte se na tu rybu! Z fotografie je nádherně patrné, jak byl obrovský lysec urostlý. Nejvíce nás na něm fascinuje ta parádní kondice, kdy na rybě není jediný škrábanec. A to břicho krásného kapra!

Tenhle okamžik musel být pro rybářku nádherný nejen díky tomu, že dokázala ulovit životní rybu. Ale také proto, že tu radost mohla sdílet s blízkými přáteli přímo u vody. „Nejkrásnější okamžiky v životě můžete zažít jen tehdy, když je budete sdílet s ostatními,“ napsala k fotce rybářka Bianca.

 

Další gigant z Francie: lysec přes 34 kilo

Když už jsme u těch velkých francouzských lysců, tak vám ještě ukážeme jednu giga rybu. Rybář Floris de Laat se také vydal do Francie na vodu Resort du Der. A právě na této nádrži se rybářovi povedlo dostat na háček neuvěřitelného kapra.

Jeho hmotnost? Váha po zdolání této obrovské ryby ukázala famózních 34,1 kilogramů. Tohle je prostě ryba, ze které se tají dech. Jen „hlasitě“ přemýšlíme nad tím, jestli nás na rybě více zaujala její váha, anebo spíše zajímavé poznávací znaky.

Co tím myslíme? Na této rybě, kromě dokonalé kondice, každého rybáře okamžitě zaujme několik zajímavých šupin. Ty jsou nepravidelně „rozházené“ po boku obrovského lysce. Ale hlavně: koukněte, jak jsou obrovské! Zároveň má pak ulovený kapr parádně „nabité“ břicho. Tohle je další ryba snů!

Tyto úlovky tak zase a opět dokazují, že Francie je prostě Mekka kaprařů. Tato země nabízí obrovské množství rybářských lokalit, ve kterých žijí neuvěřitelně nádherní (a gigantičtí) kapři. Už si chystáte pruty na další zahraniční výpravu?

Zdroj: Bianca Carpfishing a Fishing Resort du Der, ilustrační foto: InRybar.cz

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -