DomůAkční nabídka„Neviditelný“ návazec, který kapr nevyplivne: trumf na nejzkušenější ryby

„Neviditelný“ návazec, který kapr nevyplivne: trumf na nejzkušenější ryby

- Reklama -

Při lovu těch největších a nejopatrnějších kaprů rozhoduje každý detail. A zejména pak typ návazce na kapry. Abychom byli při lovu kaprů úspěšní, je zapotřebí používat co nejméně nápadné návazce. 

Hned na začátek: na rybářském e-shopu FIshMax aktuálně probíhá slevová akce na TOP anglické značky KORDA a Mainline. Jak získat tučnou slevu na více jak 500 produktů? Před objednávkou stačí zadat slevový kód KM15, a rázem se rybářovi z celkové částky odečte významná částka. Ale bacha! Slevový kód nebude platit věčně, takže si nenechte ujít super příležitost na výhodný nákup!

 

Návazec na kapry KORDA Hinge Rig Choody

Kaprař na rybářském trhu najde celou řadu hotových návazců, ale tohle je klenot! Hotový návazec od renomované anglické značky KORDA nabízí špičkové vlastnosti, které ocení každý rybář na těch nejnáročnějších vodách. Návazec KORDA Hinge Rig Choody najdete na e-shopu FishMax  se slevou!

Hromada milovníků kaprů jezdí na takové vody, na které je velmi silný rybářský tlak. A právě v takovém prostředí zkušení kapři už viděli ledacos. Proto je zapotřebí na tyto opatrné ryby vyrukovat s něčím, co je velmi málo nápadné, přitom ale maximálně funkční.

Pokud na silně prochytávané lokality také jezdíte, pak doporučujeme právě návazec na kapry KORDA Hinge Rid Choody. Proč? Tento návazec má základ v TOP navazovacích materiálech! Na návazci najdeme například IQ Fluorocarbon, který je „neviditelný“ i v té nejčistší vodě. Takže ani ten nejopatrnější kapr nerozpozná zradu!

Na rybáře, kteří zavítají přímo do prodejny FishMax v Uherském Hradišti, čeká nabitý sortiment produktů KORDA

Dalším použitým materiálem je KORDA Mouth Trap. Jedná se o tuhé vlákno, které má ve vodním prostředí také super zajímavé vlastnosti – je tuhé, nenápadné a extra pevné. Rybář se tak může stoprocentně spolehnout, že tento návazec nabízí jen ty nejlepší vlastnosti.

Kromě toho, že zmíněná vlákna jsou i v opravdu čisté vodě těžko rozpoznatelná, tak navíc nabízí neuvěřitelnou pevnost. Ano! Použité navazovací materiály s přehledem odolají silnému tahu velkého kapra. A k tomu jsou tyto navazovací materiály super odolné proti oděru! Znova: návazce na kapry KORDA Hinge Rig Choody vydrží i ty netěžší podmínky při lovu kaprů!

 

Návazec, který kapr nevyplivne

Hromada ostřílených kaprařů na těchto návazcích samozřejmě oceňuje také vynikající „chování“ při lovu. Co tím myslíme? V případě, kdy rybář použije plovoucí nástrahu, tak háček má naprosto „smrtící polohu“. Jakou?

Jedná se o to, že při použití plovoucí kuličky háček „zaujme“ takovou polohu, kdy je ostrá špička připravena na přesné zaseknutí. A právě díky zmíněné poloze je šance na úspěšný zásek obrovská i jen při „letmém kontaktu“ s kaprem, který třeba jen „ocucává“ kuličku. Tohle je prostě neuvěřitelná zbraň na zkušené kapry.

Musíme se ještě vrátit k použitým navazovacím materiálům: jelikož se jedná o tuhá vlákna, tak ta zabraňují vyplivnutí háčku z tlamy kapra. Ten princip je jednoduchý: ve chvíli, kdy kapr nasaje háček, tak jej nemůže jednoduše vyplivnout, protože mu v tom brání „tuhá struna“. Šachmat!

K přesnému zaseknutí kapra pak samozřejmě přispívá i super ostrý a pevný háček. Použité modely háčků na těchto návazcích opravdu neuvěřitelně „lepí“, takže rybář se nemusí vůbec obávat toho, že by kapra nezasekl. Navíc, tyto háčky jsou opravdu maximálně odolné, takže vydrží chytání kaprů i na těžkých terénech, kde je hodně kamenů a překážek.

Jestli hledáte účinnou zbraň na ty největší, nejzkušenější a nejopatrnější kapry, pak se určitě podívejte na tento super návazec od anglické značky KORDA. Je zhotovený z prvotřídních komponentů, které slibují dokonalou kvalitu a funkčnost. Návazce od anglické značky najdete na e-shopu FishMax  se super slevou!

 

Sleva na více jak 500 produktů od anglických značek

Připomínáme, že na rybářském e-shopu FishMax aktuálně probíhá slevová akce na více jak 500 produktů od špičkových anglických značek KORDA a Mainline. Pokud rybář před objednávkou použije slevový kód KM15, pak může získat super slevu!

Sleva se vztahuje na celou řadu prvotřídních produktů. Rybáři si tak mohou vybrat třeba kvalitní bižuterii a návazcové materiály od značky KORDA, anebo dokonalé nástrahy a atraktory od Mainline. Ale bacha! Slevová akce je časově omezena! Slevu na označené produkty KORDA získáte na e-shopu FishMax

Zdroj a ilustrační foto: FishMax

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -