Krupice

- Reklama -

Krupice se vyrábí mletím dané suroviny (pšenice, kukuřice), kdy se rozemelou hrubá semena bez slupky. Krupice se může vyrábět hned z několika surovin – například z pšenice, kukuřice atd. Například pšeničná krupice je velice dobrou surovinou pro domácí výrobu boilies. Proč? Protože pšeničná krupice skvěle vytvrzuje boilies a má dobrou pojivost. Navíc, pšeničná krupice je skvělou objemovou přísadou za pár korun (dávkování i 50 %). Co se týče kukuřičné krupice – ta má zase velice zajímavou strukturu a atraktivní vůni. Obě suroviny tak mají při domácí výrobě boilies své místo. Pozor! Pro hrubší strukturu kukuřičné krupice dávejte pozor na dávkování (10, maximálně 15 %).

Výhody: vysoká pojivost, zajímavá struktura

Související články: 

Jednoduchá a rychlá domácí výroba boilies

Sestavování směsi pro výrobu boilies

Přidejte i vy své hodnocení
Předchozí článek
Další článek
- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -