DomůNovinkyNeuvěřitelné! Rybář dal do láhve nástražní rybičky! Zaútočila na ně štika!

Neuvěřitelné! Rybář dal do láhve nástražní rybičky! Zaútočila na ně štika!

- Reklama -

Tak tohle je hodně zajímavý „experiment“. Rybář do průhledné láhve strčil několik drobných rybiček, a pak ji dal do vody. Co se stalo? Po chvíli se u průhledné láhve objevila štika. Ta si rybičky chvíli prohlížela. A pak to přišlo! Štika zaútočila! Jak celá situace dopadla? Podívejte se na přiložené video…

Rybář, který toto video natočil, vložil do láhve jak dvě živé rybičky, tak i rozporcovanou rybičku. A právě jak pohyb živých rybiček, tak i pach naporcované rybičky přilákal štiku. Obávaný predátor, před kterým se musí mít každá drobnější ryba na pozoru, si láhev chvíli prohlížel. A pak to přišlo!

Štika zaútočila! Jenže! Pochopitelně, ani zubatá „morda“ štiky nemohla prokousnout tvrdou stěnu láhve. Ale štika to nechtěla za žádnou cenu vzdát. Takže po prvním útoku přišel záhy další. Pochopitelně zase bez úspěchu.

Na celé situaci je zajímavé sledovat, jak štika reaguje na pohyb rybiček. Jsou tam momenty, kdy jedna rybička nehybně stojí, štika na ni kouká, ale rázem se pohne druhá rybička a štika okamžitě reaguje. Tohle je potvrzení té „staré pravdy“, že to co se hýbe, je dobrou nástrahou na štiku.

Tohle video se stalo obrovským hitem na rybářském internetu. A ono se není čemu divit. Moc podobných jich nenajdete…

Redakce InRybar.cz

Ilustrační foto: archiv InRybar.cz

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -