DomůNovinkyPodvod na rybáře? Firma nabízí „zázračnou návnadu“ na ryby za skoro 800...

Podvod na rybáře? Firma nabízí „zázračnou návnadu“ na ryby za skoro 800 korun!

- Reklama -

S pořádnou dávkou kritiky přišel rybář, který má na YouTube kanál s názvem Rybaření CZ/SK. Ten ostatním rybářům ukázal stránku, která láká ke koupi „zázračného přípravku“, který má výrazně zmnohonásobit počet úlovků. Rybář varuje, že podle jeho názoru je tento výrobek cenově „přestřelený“. A navíc poukazuje i na další pochybnost – například na to, že tento web provozuje kdosi z Panamy. Cílem tohoto varování podle autora videa je, aby výrobek nekupovali například příbuzní rybářů, kteří mu chtějí udělat radost. Setkali jste se s tímto webem taky?

„Zdravím vás u dnešního speciálu. Poprosím vás všechny, abyste to sdíleli, aby bylo vidět, jací šmejdi se v dnešní rybařině pohybují. Je to docela dost hnusný podvůdek! Můj otec mi ukázal takový pěkný link,“ začíná video zmíněný rybář.

Po rozkliknutí linku se následně objeví web, který připomíná nějaký zpravodajský portál. A na něm se píše o tom, jak například pytláci kdesi nachytali metráky ryb. Za tak bohatým úlovkem měla podle webu stát „zakázaná návnada“, kterou si každý rybář může prohlédnout prostřednictvím přiloženého odkazu.

„Otázkou je, jestli vám něco přijde. Podle mě určitě přijde, ale co vám přijde? Nějaká navoněná melasa za 800 korun! Takže vás poprosím, abyste tohle video sdíleli, protože většina z vás by samozřejmě tohleto nikdy nekoupila – je potřeba si ale uvědomit, že je tady hodně lidí, kteří začínají, anebo mají v rodině rybáře, na které vyskočí taková stránka,“ vysvětluje svůj záměr autor videa.

Setkali jste se s tímto produktem nebo webem?

Redakce InRybar.cz

Ilustrační foto: archiv InRybar.cz

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

4 KOMENTÁŘE

  1. Žádnej normální rybář si takovou s….. nekoupí. Je jasný že jde o podvodníky. Petrův zdar sportovním rybářům

  2. Taktéž se stotožnuji s kolegou rybářem, jsou to podvodné praktiky. Osobně si za ty peníze raději udělám radost třeba boostrem. 😉

  3. Stale je mezi rybari dost tech co koupi kilo predrayeneho boili za 500 kc a taky je firmou lzive vychvalene . Pro verim tomu ze se najde par blbcu mezi kaprari co tuhle pico.inu koupi .

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -