DomůAkční nabídkaNovinka 2019: Nadupané kaprové navijáky SHIMANO Speedmaster, do kterých se zamilujete!

Novinka 2019: Nadupané kaprové navijáky SHIMANO Speedmaster, do kterých se zamilujete!

- Reklama -

Na český a slovenský rybářský trh konečně dorazila tolik očekávaná novinka – luxusní navijáky na kapry SHIMANO Speedmaster. Jedná se o dokonalé stroje, do kterých se díky jejich vlastnostem a kvalitě okamžitě zamilujete. Jaká je cena? Tyto navijáky patří do „střední“ cenové třídy. Takže cena není úplně nízká, přitom ani přestřelená. Pokud hledáte spolehlivé kaprové navijáky, na které se můžete vždy spolehnout, mrkněte na tyto! Jsou opravdu hodně povedené!

 

Kaprové navijáky SHIMANO Speedmaster 14000

Výrobek je dostupný na e-shopu Chyť a pusť za nejnižší cenu na trhu!

Tohle jsou ony! Nádherné navijáky SHIMANO Speedmaster 14000, které vtrhly na český a slovenský trh. A okamžitě si získaly srdce mnoha rybářů. Ono se není čemu divit! Tyto kaprové navijáky nabízí opravdu luxusní vlastnosti.

Tak předně: Naviják na kapry SHIMANO Speedmaster 14000 nabízí velmi prostornou a dobře tvarovanou cívku. To má mnoho výhod! Tvar cívky výrazně napomáhá k snadnému odvíjení vlasce při nahazování, takže naše montáž letí opravdu daleko. Navíc, kapacita cívky je plně dostačující i na hodně rozlehlé revíry. Na cívku navijáku se vejde například 550 metrů 0,35 vlasce. Super!

Samozřejmostí je naprosto dokonalý chod! Kaprové navijáky SHIMANO Speedmaster slibují precizní navíjení navazovacích materiálů. Přitom navíjení je šetrné, takže naviják tak netvoří nepříjemné obloučky na navazovacím materiálu. Převodový poměr je 4,3:1. Počet ložisek je 4+1.

Dalším obrovským plusem je precizní brzda navijáku. Kaprové navijáky SHIMANO Speedmaster 14000 mají přední brzdy, které se velmi dobře ovládají díky rozměrnému ovladači. Paráda! Takže zdolávání i divokých kaprů je výrazně snazší. Na brzdě milujeme to, že reaguje i na ty nejjemnější pohyby ze strany rybáře, což je při zdolávání ryby zásadní. Paráda!

Naviják je zhotoven z kvalitních, odolných a lehkých materiálů. Například cívka je vyrobena z hliníku, který je zastudena kovaný. Hliníková je například i klička. Právě hliník nabízí velkou výdrž, odolnost, ale také nádherně nízkou váhu. Takže i když je tento naviják rozměrný, je lehký. Váha činí 645 gramů.

U navijáků SHIMANO je samozřejmostí, že se jedná o naprosté „designové lahůdky“. A ani tyto navijáky nejsou výjimkou. Rybáři si mohou vybrat mezi dvěma zbarveními – XSC (stříbrný s modrými doplňky) nebo XTC (matný se světlými doplňky). Ať už si vyberete jakýkoliv, neuděláte chybu. Tyhle navijáky jsou skutečným pohlazením pro rybářovy oči.

Jestli hledáte kvalitní naviják na kapry, na který se můžete spolehnout i ve velmi těžkých chvílích, určitě se pozorněji podívejte na kaprové navijáky SHIMANO Speedmaster 14000. Jedná se opravdu o hodně povedené stroje, do kterých se okamžitě zamilujete!

Výrobek je dostupný na e-shopu Chyť a pusť za nejnižší cenu na trhu!

Ilustrační foto: Chyť a pusť

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -