DomůAkční nabídkaVÝPRODEJ: Nadupané kaprové navijáky s volnoběžnou brzdou za super cenu! Poslední kusy!

VÝPRODEJ: Nadupané kaprové navijáky s volnoběžnou brzdou za super cenu! Poslední kusy!

- Reklama -

Kaprové navijáky s volnoběžnou brzdou patří k velmi populárním modelům na rybářském trhu. Tento typ navijáků totiž dovoluje nastavit brzdu tak, aby kapr mohl po nasátí nástrahy bez protitahu volně plavat. Pak už jenom stačí pootočit kličkou navijáku, a vše je rázem připraveno pro zdolávání. Kaprové navijáky s volnoběžnou brzdou si i díky tomu oblíbila spousta rybářů. Ale jaké navijáky vybrat? Máme pro vás tip! Na rybářském e-shopu PARYS momentálně probíhá výprodej navijáků s volnoběžnou brzdou od firmy Starbaits. Tyhle stroje jsou k dostání za velmi rozumnou cenu!

 

Naviják s volnoběžnou brzdou Starbaits Talos (AKCE 1+1 ZDARMA)

Výrobek je dostupný na e-shopu PARYS za nejnižší cenu na trhu!

Francouzská firma Starbaits patří k významným producentům rybářského vybavení v Evropě. Tato firma je pověstná kvalitními rybářskými potřebami, které jsou k dostání za rozumné peníze. Tak jako tyto kaprové navijáky s volnoběžnou brzdou Starbaits Talos!

Kaprové navijáky Starbaits Talos jsou zhotoveny z perfektních materiálů, které slibují vysokou odolnost a dlouhodobou životnost, přitom ale také například nízkou váhu. Díky tomu tak tyto navijáky můžete používat i v těch nejtěžších podmínkách u vody. Navijáky jsou pochopitelně voděodolné, takže ani časté rybaření v silném dešti je nepoškodí. Voděodolnost samozřejmě přispívá i k delší životnosti a delšímu bezproblémovému používání.

Navijáky na kapry Starbaits Talos nabízí luxusní chod! Navijáky mají krásně pravidelný, hladký chod, který zaručuje například i bezproblémové a precizní navíjení vlasce. K preciznímu navíjení vlasce napomáhá i robustní rolnička, která spolehlivě pomáhá klást vlasec na cívku. Navijáky jsou vybaveny i robustním překlápěčem, u kterého nehrozí ohnutí.

Velkou předností těchto navijáků je i široká cívka. Tvar cívky výrazně přispívá k rychlému odvíjení vlasce při nahození, díky čemuž naše montáž letí podstatně dále. Takto to má u kaprových navijáků vypadat!

Kaprové navijáky s volnoběžnou brzdou Starbaits Talos jsou k dostání ve dvou velikostech – v 8000 a 10000. Menší velikost je vhodná pro chytání na menších stojatých vodách nebo klidnějších řekách. Větší model pak můžete použít na vody typu Lipno nebo Labe. Kapacita cívky navijáku velikosti 8000 je 590 metrů 0,28 mm vlasce. Na cívku většího navijáku (velikost 10 000) se pak vejde 610 metrů 0,28 mm vlasce. Ta kapacita je hodně zajímavá!

Na navijácích Starbaits Talos oceňujeme především jejich kvalitní brzdný systém. S navijákem se tak velice dobře pracuje při zdolávání i velkých a divokých ryb. Brzda spolehlivě reaguje i na ty nejjemnější pohyby ze strany rybáře, což vede k úspěšnému zdolání ryby. Kvalitní brzda je základ!

Pokud hledáte kvalitní kaprový naviják s volnoběžnou brzdou, který nabízí vysokou kapacitu cívky, skvělý systém brzd, krásně hladký chod a elegantní design, pak sáhněte po těchto strojích Starbaits Talos. Jde opravdu o povedené navijáky na kapry, které odvedou kus poctivé práce. A to vše za rozumnou cenu! Nezapomeňte, že na tyto navijáky od firmy Starbaits se vztahuje akce 1+1 ZDARMA!

Výrobek je dostupný na e-shopu PARYS za nejnižší cenu na trhu!

Ilustrační foto: PARYS

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -