DomůAkční nabídkaNĚMECKÁ DOKONALOST: Špičkové kaprové děličky SPORTEX, do kterých se ihned zamilujete!

NĚMECKÁ DOKONALOST: Špičkové kaprové děličky SPORTEX, do kterých se ihned zamilujete!

- Reklama -

Kaprové dělené pruty patří k nejpopulárnějším udicím pro lov kaprů. A ono se není čemu divit! Právě kaprové děličky nabízí naprosto dokonalé vlastnosti při lovu – například špičkovou akci, která výrazně napomáhá třeba k dalekým hodům. Samozřejmě, předností, které kaprové dělené pruty nabízí, je nespočet! Jaké kaprové děličky patří k těm nejlepším? Z našeho pohledu jsou to například kaprové dělené pruty od německé firmy SPORTEX! Právě tyhle děličky na kapry nabízí famózní vlastnosti a obrovskou kvalitu. Pojďme se na některé modely kaprových prutů od této firmy podívat blíže…  

Poznámka: HIKI.cz je rakouský e-shop, který posílá rybářské potřeby po celé Evropě, proto se prosím nezalekněte poněkud krkolomnější češtiny. Děkujeme za pochopení!

NOVINKA: Nově zásilky z rakouského e-shopu HIKI.cz vozí spolehlivý přepravce PPL. Zásilky tak chodí mnohem rychleji a doručení je spolehlivější!

 

Kaprová dělička SPORTEX Competition Carp NT

Výrobek je dostupný na e-shopu HIKI.cz za nejnižší cenu na trhu!

Hodně atypická kaprová dělička, která každého rybáře zaujme větší délkou (3,96 metru) a větší gramáží (3,75 lb). Právě z těchto hodnot je patrné, že tento prut je vhodný pro chytání na velkých vodách a ve větších vzdálenostech. Ano! Díky pevnému blanku a délce můžete s těmito pruty nahodit opravdu hodně daleko. Stačí vybrat odpovídající zátěž a zvolit takovou montáž, která neklade přílišný odpor. Pokud tohle vychytáte, pak můžete nahazovat opravdu velice daleko.

Tento prut na kapry je geniální právě v jeho blanku. Ten nabízí špičkovou akci, kterou každý rybář pocítí jak při nahození, tak ale i zdolávání. I když má tato kaprová dělička vyšší gramáž, přesto v ní ucítíte každý výpad zdolávané ryby. Tohle je prostě požitek!

Prut pochopitelně nabízí i velice kvalitní SIC očka, která vedou navazovací materiál bez přebytečného tření. I díky tomu tak montáž letí podstatně dále! Tenhle prut na kapry je opravdu vynikající pro lov na velkých vodách, kdy je zapotřebí dostat naši montáž do větší vzdálenosti. Super! Konkrétně tento model kaprové děličky si rybáři oblíbili nejen pro její skvělé vlastnosti, ale také díky příznivé ceně…

Výrobek je dostupný na e-shopu HIKI.cz za nejnižší cenu na trhu!

 

Kaprová dělička SPORTEX Catapult CS-3 Carp

Výrobek je dostupný na e-shopu HIKI.cz za nejnižší cenu na trhu!

Pokud hledáte klasický „univerzál“, který má délku 3,66 metru a gramáž 3 lb, pak se podívejte na tento model prutu Catapult CS-3 Carp. Tento prut je díky uvedeným hodnotám vhodný jak pro daleké nahazování, kdy jste schopni naprosto s přehledem házet přes 100 metrů daleko. Zároveň je ale délka této kaprové děličky velmi pohodlná i při vyvážení, anebo při zdolávání na lodi. Super!

Na tomto prutu si okamžitě zamilujete jeho blank, který má základ ve famózním japonském vysoce modulovém uhlíku. Prut nabízí velice nadstandardní zážitek jak při nahazování, tak ale hlavně i při zdolávání ryby. Díky špičkovým materiálům a skvělému „chování“ prutu cítíte každý výpad zdolávané ryby. Tohle je neuvěřitelný zážitek!

Kaprová dělička samozřejmě nabízí špičková SIC očka, která vedou navazovací materiál bez přebytečného tření. Díky tomu tak naše montáž létá opravdu daleko! A nesmíme zapomenout ani na famózní FUJI sedlo, které skvěle drží i velký kaprový naviják naprosto bezpečně a pevně. Luxus!

Výrobek je dostupný na e-shopu HIKI.cz za nejnižší cenu na trhu!

 

Kaprové děličky SPORTEX vybírejte na rybářském e-shopu HIKI.cz

Tohle byla jen malá ochutnávka populárních kaprových děliček! Na rybářském e-shopu HIKI.cz je k dostání z celé řady modelů prutů na kapry od renomované společnosti SPORTEX! Rybáři si mohou vybrat různě dlouhé, a různě tvrdé udice za opravdu hodně zajímavé ceny! Vyberte si vaši novou kaprovou děličku – vsaďte na kvalitu, která vám bude sloužit dlouhé roky!

Kaprové děličky SPORTEX si prohlédněte ZDE

 

Jak je možné, že jsou ceny na HIKI.cz o tolik výhodnější?

Odpověď je jednoduchá – vysoké počty prodejů rybářského vybavení! HIKI.cz je rybářský e-shop, který působí po celé Evropě. Kromě toho, že HIKI.cz posílá rybářské vybavení po celém Rakousku nebo Německu, tak působí i v České republice, Itálii, Finsku, Velké Británii a mnoho dalších evropských zemí.

Díky tomu má HIKI.cz jiné podmínky u rybářských firem. Ovšem, tuto cenovou výhodu HIKI.cz předává rybářům ve formě nízkých cen. Nakupujte chytře! Na HIKI.cz to jde mnohem levněji!

NÁVŠTĚVA: Podívejte se, jak to v HIKI.cz vypadá. Odtud vám posílají balíky do České republiky…

 

Proč nakupovat na HIKI.cz?

Garance vrácení peněz: Nelíbí se Vám produkt? Můžete ho do 30 dnů vrátit! V každé zásilce je předvyplněný štítek pro kurýra – pokud se Vám zboží nelíbí, zašlete jej ZDARMA zpátky (nutné vracet v původním obalu a s účtenkou)…

Doprava do České republiky: Podle HIKI.cz je 100% zásilek v Česku do 3. dne! Doprava je extrémně rychlá! Cena zásilky do České republiky stojí 4,90 euro. Dopravu zajišťuje spolehlivý dopravce PPL.

 

Zkušenosti českých rybářů

Všimli jste si krkolomnější češtiny na rybářském e-shopu HIKI.cz? To je dáno tím, že tento internetový obchod pochází z Rakouska. Co ale ztrácí překladem, dohání cenami a servisem. Rybářský e-shop HIKI.cz je mezi českými a slovenskými rybáři oblíbený zejména proto, že nabízí TOP rybářské vybavení za opravdu libové ceny. Navíc, cena dopravy do České republiky je opravdu příznivá!

Pokud nemáte s tímto e-shopem žádnou zkušenost, pak nemějte obavy! HIKI.cz je spolehlivým rybářským partnerem! Kromě výhodné ceny se můžete spolehnout na spolehlivý a rychlý servis! Zásilky jsou dodávány velice rychle a spolehlivě!

Zkušenosti českých rybářů s rakouským e-shopem HIKI.cz si přečtěte ZDE

Ilustrační foto: HIKI.cz

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -