DomůOstatníRybářská publicistikaRedakce InRybar.cz: Na co se můžete těšit v roce 2020? Moc děkujeme za...

Redakce InRybar.cz: Na co se můžete těšit v roce 2020? Moc děkujeme za rok 2019!

- Reklama -

Vážení rybáři! Dovolte, abychom vám všem v tomto článku popřáli jen to nejlepší v novém roce 2020. Přejeme vám všem hlavně zdraví a pohodu, abyste měli klid a co nejméně starostí. A samozřejmě, pokud se nám všem podaří ulovit nějakou krásnou rybu, asi se zlobit nebude, což? Zároveň nám dovolte poděkovat za vaši přízeň v roce 2019, která byla naprosto fascinující! Tohle jsme nečekali! Díky za to…

Na co se můžete těšit v roce 2020? Na hromadu článků! Už teď pracujeme na zajímavých textech, které začneme vydávat před začátkem rybářské sezóny. A věřte, máte se na co těšit! Tohle bude paráda! Samozřejmě, na našem webu se dočtete i o nejdůležitějších aktualitách, které budou hýbat rybářskou scénou. A taky budeme psát texty o rybářském vybavení, abyste věděli o všech novinkách, které poputují na rybářský trh. Bude toho fakt hodně!

Zároveň vás chceme také nasměrovat na naši video tvorbu, kterou si můžete prohlédnout buďto na našem webu, anebo na našem kanále na YouTube. Musíme říct, že tady jste nás opravdu hodně překvapili – takový zájem jsme nečekali. Proto i v roce 2020 čekejte spoustu nových videí o rybařině – o plavané, kaprařině, feederu, a mnoho dalšího.

Na novou sezónu 2020 se opravdu moc těšíme! Doufáme, že vás všechny budeme bavit i nadále, a že s námi zůstanete i v této sezóně. Bude to fakt jízda! Těšíme se na vás!

Redakce InRybar.cz

Ilustrační foto: archiv InRybar.cz

Přidejte i vy své hodnocení
- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -