DomůAkční nabídkaLIKVIDACE SKLADU: Výprodej luxusního boilies na začátek sezóny! Zásoby se rychle tenčí

LIKVIDACE SKLADU: Výprodej luxusního boilies na začátek sezóny! Zásoby se rychle tenčí

- Reklama -

Rybáři pozor! Na rybářském e-shopu PARYS právě probíhá výprodej určitých druhů boilies od renomovaných firem Bait-Tech. Jen nyní si můžete obstarat prvotřídní boilies na začátek sezóny, které nabízí vynikající složení, ale i velmi atraktivní velikost. Upozorňujeme, že se jedná o totální likvidaci skladových zásob. Toto zlevněné boilies tak nebude po vyprodání již k dispozici. Neprováhejte vaši šanci na výhodný nákup!

 

Boilies Bait-Tech Poloni Shelf Life

Výrobek je dostupný na e-shopu PARYS za nejnižší cenu na trhu!

Špičkové boilies od renomované anglické společnosti Bait-Tech, které zaujme každého rybáře (a kapra) svým neobvyklým složením. Toto boilies například obsahuje 8 tajných druhů bylin a koření, které dávají těmto kuličkám velmi specifický odér. Zajímavá vůně! Velkou předností boilies Bait-Tech Poloni Shelf Life je i jeho složení. Kuličky mají základ v prvotřídních surovinách, které jsou bohaté na bílkoviny.

Silná vůně těchto koulí stojí za tím, že tato nástraha dokáže i ve studené vodě vytvořit výraznou pachovou stopu. Luxus! Toto boilies je navíc neuvěřitelně nutričně našlapané, což dost dobře napodobuje výživnou přirozenou potravu ryb, tudíž kapr na něj spolehlivě zareaguje. Velkou předností je i dobrá stravitelnost, což zásadně urychlí trávicí proces u kaprů. Super!

Boilies Bait-Tech Poloni Shelf Life je momentálně k dostání za hodně zajímavé peníze. Ale bacha! Jedná se o výprodej, takže počet balíčku je výrazně omezen. Vyzkoušejte tohle prvotřídní anglické boilies, které vás uchvátí jeho obrovskou kvalitou…

Výrobek je dostupný na e-shopu PARYS za nejnižší cenu na trhu!

 

Ilustrační foto: PARYS

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

2 KOMENTÁŘE

  1. A bude hůř, navíc za tu cenu staré vyvanute zboží ani omylem, myslím že brzy půjdou z cenou všichni a to rapidně dolů pokud budou chtít prodávat,míč bych toho pro jistotu ani nenaskladnoval,s pozdravem Josef

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -