DomůNovinkyVIDEO: Gigantický kapr z Labe o váze 26,5 kilo! Rybář dokázal přelstít obrovského...

VIDEO: Gigantický kapr z Labe o váze 26,5 kilo! Rybář dokázal přelstít obrovského šupináče!

- Reklama -

Neskutečný úlovek se povedl rybářovi Petrovi Skopovému! Právě tento šťastný lovec dokázal na Labi přelstít neuvěřitelného šupináče. Takovou rybu by si přál na začátku sezóny ulovit každý rybář. Kapr vážil parádních 26,5 kilogramů. Luxusní váha! Na kaprovi jde vidět, že je to starý labský matador. Neskutečná ryba! Nejvíce nás na ní fascinuje její konstituce. Na to, že jde o šupináče, tak ryba je opravdu krásně mohutná.

„Vyrazil jsem na svou první letošní výpravu na řeku Labe. Byl jsem dva, pomalu tři dny bez záběru. Pak přišly teda 3 menší ryby a teď těsně před balením to vyjelo! A sebralo to pořádné labské prase! Ryba má neskutečných 26,5 kilogramů čisté váhy. Neskutečné! Na začátek sezóny hned +25 kilo venku!“ řekl ve videu úspěšný rybář.

Petrovi posíláme upřímnou gratulaci! Tyhle ryby prostě milujeme! Všimněte si neuvěřitelně mohutné konstituce uloveného kapra. Šupináč má nádherně vysoké tělo, za které by se nemusel „stydět“ leckterý lysec. Ale hlavně! Mrkněte na ten ocas! Ta ploutev připomíná kormidlo menší lodi. Prostě nádhera! Rybář pochopitelně rybu pustil zpátky do Labe.

Trofejní kapr zabral na nástrahu Sea Food. Jedná se o boilies s vysokým obsahem mořských produktů a esenciálních olejů. Právě tato kombinace působí ve vodě velmi selektivně, díky čemuž toto boilies tak dobře funguje při lovu těch největších kaprů. Jak vidno, boilies Sea Food výsledky má!

VIDEO: Koukněte na obrovského kapra, kterého rybář ulovil v řece Labe

Redakce InRybar.cz

Foto: LK Baits

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

5 KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -