DomůAkční nabídkaNOVINKA: Super levné holínky pro rybáře s pevnou podrážkou! Perfektní kvalita za pár...

NOVINKA: Super levné holínky pro rybáře s pevnou podrážkou! Perfektní kvalita za pár stovek

- Reklama -

Co by to bylo za rybáře bez pořádných holínek? Jenže ono je to problém! Ty nejlevnější holínky pro rybáře kolikrát nevydrží používání v těžkých podmínkách a na složitém terénu. Jenže! Když chce rybář sáhnout po kvalitě, pak to končí pořádným „krvácením“ peněženky. Existuje ale další možnost! Sáhnout po letošní novince – po rybářských holínkách od slovenské značky Delphin, které jsou k dostání za fakt příjemnou cenu. A přitom nabízí perfektní vlastnosti. Pokud sháníte levné holínky pro rybáře, tak na tyhle se určitě podívejte. Jsou perfektní!  

 

Holínky pro rybáře Delphin BRONTO

Výrobek je dostupný na e-shopu PARYS za nejnižší cenu na trhu!

Levné rybářské holínky od slovenské značky Delphin, které jsou k dostání za fakt libové peníze. Jasně, nejsou úplně nejlevnější na trhu, ovšem tyhle rybářské holínky jsou luxusní v poměru cena/výkon/kvalita. Tyto holínky pro rybáře Delphin BRONTO zaujmou už při prvním kontaktu, protože rybář okamžitě pozná, že tahle obuv je zhotovena z hodně kvalitního materiálu. A hlavně! Tyhle holínky mají zesílená místa, která vydrží používání i v hodně těžkých podmínkách.

Třeba hodně povedené je zesílení v oblasti holeně. Právě tady dochází k častému kontaktu s nejrůznějšími klacky, houštím nebo keři při chůzi v přírodě. Jenže díky tomuto zesílení to s holínkami nic neudělá, takže jejich životnost je mnohem delší. Pecka! Podobné zesílení najdete hned v několika oblastech boty, což slibuje maximální odolnost i na kamenitých nebo zarostlých březích. Luxus!

VIDEO: Podívejte se, jak rybářské holínky vypadají u vody! 

Musíme se zastavit u podrážky těchto holínek. Podrážka má velmi hrubý vzorek, což ocení každý rybář na kluzkém, měkkém a blátivém povrchu. I když se budete pohybovat po kotníky v bahně, tak budete mít pevno pod nohama, protože ten vzorek je opravdu masivní! Hrubý vzorek působí protiskluzově i na přimrzlém terénu, proto je rybáři velmi rádi nosí i v chladnějších měsících.

Další gigantickou výhodou je vyšší tuhost podešve. A to je zásadní rozdíl mezi holínkami pro rybáře Delphin BRONTO a mezi levnějšími modely. Proč? Protože právě tohle vylepšení výrazně zvyšuje komfort při chůzi i po tvrdém břehu. Chodidlo tak netrpí pod nárazy například o kameny, takže rybáře nebolí noha ani po delší chůzi u vody. Tyhle rybářské holínky od slovenské firmy Delphin tak výrazně zvyšují komfort při chůzi v přírodě. Na tohle myslete!

Levné rybářské holínky Delphin BRONTO mají užší tvar, což je výrazně lepší při chůzi. Proč? Protože ani při delší chůzi bota na rybářově noze „neplandá“, takže chůze je pohodlné (např. nevznikají puchýře). Patříte mezi ty rybáře, kteří mají širší nohu, tudíž se vám holínky hůře sundávají? Netřeba si lámat hlavu – na těchto holínkách je v oblasti paty ostruha, o kterou se při vyzouvání zapřete, takže botu naprosto pohodlně sundáte. Luxus!

Pokud hledáte levné rybářské holínky, ve kterých se pohodlně chodí i delší vzdálenosti, které jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, který vydrží i chůzi na těžším terénu, a ve kterých se budete cítit maximálně pohodlně i při několikahodinových vycházkách, pak se rozhodně podívejte na tyto od slovenské firmy Delphin. Jsou k dostání za fakt libové peníze, a přitom nabízí TOP vlastnosti. Tyhle rybářské holínky jsou skvělou volbou pro každého rybáře…

Výrobek je dostupný na e-shopu PARYS za nejnižší cenu na trhu!

Ilustrační foto: PARYS

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -