DomůAkční nabídkaSladké krmení, které se „nafoukne“: Z 5 kilogramů směsi uděláte až 10 kilo...

Sladké krmení, které se „nafoukne“: Z 5 kilogramů směsi uděláte až 10 kilo krmení

- Reklama -

Bez krmení na ryby to nejde. Člověk musí mít po ruce zajímavou návnadu, aby přilákal ryby blíže k nástraze. Ale co použít? Podívejte se třeba na sladké krmení, které po namočení nabývá na objemu.

Ilustrační foto: Chyť a pusť

Ty nejteplejší týdny rybářské sezóny jsou tady. Teď bude voda krásně ohřátá, takže ryby budou spolehlivě brát. S čím na ně vyrukovat? Co takhle vyzkoušet sladké krmení se silným aroma ovoce? Přece jen, ovoce začíná mnohde dozrávat, a na některých revírech padá přímo do vody. Trefte se tak do chuti kaprů a amurů

 

Krmení na ryby IQ Method Mix

Tohle je velmi populární krmení na ryby, které si česko-slovenští rybáři hodně oblíbili. A ono se není čemu divit, protože tato návnada nabízí perfektní vlastnosti. Čím začít? Hodně zajímavá je na této návnadě její struktura. Ta je jemnější, takže ryby toto krmení spolehlivě přijímají i v tu chvíli, kdy jsou pasivnější (třeba za hodně velkých veder).

Ale ono to nejde jinak. Krmení na ryby IQ Method Mix má nádherně sladké aroma, které se perfektně šíří vodním prostředím. A právě tato pachová stopa dokáže stáhnout ryby i z větší vzdálenosti. To silné aroma ovoce je do prohřáté vody naprosto ideální! Krmení IQ Method Mix je k dostání na e-shopu Chyť a pusť.

Ovocné krmení na ryby IQ Method Mix Fruit

Dalším výrazným plusem je zbarvení této ovocné směsi. Jde o to, že krmení má krásně výraznou barvu, takže na podvodním terénu vytvoří luxusně viditelné místečko. A i když budete rybařit na zarostlém revíru, tak to nevadí, protože to načervenalé zbarvení je opravdu výrazně kontrastní. Takže kapři nebo amuři si ho všimnou i z větší vzdálenosti.

Nejsilnější zbraní ale tohoto krmení na kapry a amury je jeho „chování“. Jde o to, že krmení po namočení výrazně nabývá na objemu. Pro představu: Výrobce udává, že z 5 kilogramů mixu lze vyrobit až 10 kilogramů účinné návnady. Za tohle palec nahoru!

Kapr ulovený na plovoucí boilies Smoothie

Krmení na kapry a amury IQ Method Mix je vhodné používat jak při chytání na klasické krmítko, tak i na feeder, ale i při klasické kaprařině. Samozřejmostí je, že krmení lze kombinovat i s hrubšími částicemi – třeba s kukuřicí, tygřím ořechem nebo nakrájeným boilies. Ovocné krmení IQ Method Mix je dostupné na e-shopu Chyť a pusť.

 

Zelené krmení na amury IQ Method Mix

Aktuální období začíná být i tím nejlepším časem pro lov skutečně velkých amurů. O těchto rybách se moc dobře ví, že jsou jednak obrovští jedlíci, ale zároveň také že milují vodní rostliny. Proto není na škodu jim nabídnout takové krmení, které obsahuje výrazný podíl rostlinné složky. Tak jako například toto krmení na amury IQ Method Mix.

Krmení má krásně nazelenalou barvu, a také výrazný odér zmíněných rostlin. A jelikož „chování“ tohoto krmení je úplně stejné jako toho nahoře, kdy nabývá opravdu výrazně na objemu, tak rybář může během chvilky vyrobit velké množství krmení na mlsné amury.

Zelené krmení s rostlinami je vhodné do takových lokalit, na kterých moc vodní vegetace neroste. Právě tady krmení působí na amury jako neodolatelné lákadlo, protože amuři mají v sobě „chuť po rostlinách“ zakódovanou od nepaměti. Je to podobné, jako „pes v uzenářství“. Krmení na amury najdete na e-shopu Chyť a pusť.

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -