DomůTrendyBohumil Kuna chytil giga kapra: „Chybí mi 6 čísel do českého rekordu,“...

Bohumil Kuna chytil giga kapra: „Chybí mi 6 čísel do českého rekordu,“ říká

- Reklama -

Rybář Bohumil Kuna už zase brázdí labský proud, ve kterém se snaží chytit ty největší ryby. A to se mu nedávno povedlo. Rybář totiž chytil obrovského kapra, který s přehledem přesáhl metr délky.

Ilustrační foto: InRybar.cz

Charismatický rybář z Labe Bohumil Kuna je známý svými krásnými úlovky z Labe. Ovšem něco tomu chybělo! Co? Nějaký skutečně velký kapr, který by přesáhl magickou hranici 1 metru. Tuhle metu ale Bohumil Kuna před nedávnem pokořil. Povedlo se mu chytit opravdu nádherného kapra

 

Rybář chytil obrovského kapra

Videa Bohumila Kuny jsou unikátní také z toho pohledu, že jsou natáčená především na lodi. A díky tomu mají opravdu zajímavou atmosféru. To platí i o tomto videu s velkým kaprem, na kterém si ostatní rybáři mohou prohlédnout zdolávání velké ryby.

VIDEO: Obrovský kapr Bohumila Kuny! Podívejte se na krásný úlovek

Ryba zabrala ve tmě, což ještě více posílilo atmosféru z rybaření. Podmínky pro rybáře jsou sice při nočním zdolávání těžší, ovšem Bohumil Kuna si i v téhle situaci poradil velmi zkušeně. A nakonec se mu povedlo na palubu dostat obrovskou rybu. Kolik kapr měřil? Rovných 106 čísel!

„Konečně je to tady! Nekonečná trpělivost, jednoduchá taktika, cit pro přírodu, intuice a dokonale vypilované vybavení (ne drahé), se po několika letech vyplatily. Přesáhl jsem metr na svazovce, a to rovnou o 6 centimetrů,“ uvedl Bohumil Kuna.

 

„Do českého rekordu chybí kousek,“ říká rybář

Bohumil Kuna pak uloveného kapra pochopitelně ukázal i na kameru. A byla to opravdu krásná ryba. Šupináč byl v perfektní kondici, krásně zdravý. Takového kapra by si chtěl potěžkat asi každý rybář. Musel to být opravdu nezapomenutelný zážitek.

Chybí mi ještě 6 centimetrů do překonání českého rekordu. Tak safra, to by bylo, aby se mi to nepovedlo,“ sdělil známý rybář, který je neodmyslitelně spjatý s Labem. Do konce rybářské sezóny přece jen ještě velká část zbývá. Povede se nějaká další zajímavá ryba?

Přidejte i vy své hodnocení
- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -