DomůNovinkyRybáři hledají profi stráž: zájemci mohou přihlášky posílat do konce ledna

Rybáři hledají profi stráž: zájemci mohou přihlášky posílat do konce ledna

- Reklama -

Moravskoslezský územní svaz hledá nové členy profesionální rybářské stráže. Noví profi porybní budou funkci vykonávat ve 3 oblastech na Moravě. Zájemci mohou zasílat přihlášky do konce ledna 2023.

Ilustrační foto: InRybar.cz

O výběrovém řízení na nové členy profesionální rybářské stráže informoval Moravskoslezský územní svaz na webu: „Vyhlašujeme výběrové řízení na pozice členů profesionální rybářské stráže ČRS Územního svazu pro Severní Moravu a Slezsko,“ píše se na webu moravskoslezských rybářů.

 

Jaké jsou požadavky na nové porybné?

Moravskoslezský územní svaz požaduje, aby zájemci o pozice profesionální rybářské splňovali několik požadavků. Vedení moravskoslezských rybářů například chce, aby zájemci už byli členy dobrovolné rybářské stráže. Samozřejmostí je potom dokonalá znalost „rybářských pravidel“.

Mezi další požadavky pak Moravskoslezský územní svaz uvedl například bezúhonnost nebo časovou flexibilitu. A velmi důležitou podmínkou je také vlastnění vlastního automobilu a řidičského průkazu skupiny B.

Vedení moravskoslezských rybářů uvedlo, že porybní budou vykonávat činnost „na OSVČ“. To, jakou odměnu rybáři nabízí, územní svaz ve zmíněném vyhlášení výběrového řízení nepřiblížili. A neujasnili ani to, o jak časově náročnou práci půjde.  

 

Profi porybní budou působit v 3 oblastech

Moravskoslezský územní svaz nové profi porybné hledá pro 3 oblasti. Zájemci, kteří uspějí ve výběrovém řízení, budou působit na Hranicku, Přerovsku, a také Tovačovsku. Právě tady moravskoslezští rybáři potřebují, aby noví členové působili.

Jak se může zájemce o pozici člena profesionální rybářské stráže zúčastnit výběrového řízení? Důležité je zaslat jak strukturovaný životopis se získanými zkušenostmi, tak také stručný popis působení zájemce v ČRS. A poslední součástí je také čestné prohlášení o bezúhonnosti.

Všichni zájemci, kteří by se chtěli ucházet o pozice členů profesionální rybářské stráže, mají několik možností, jak podat přihlášky. Buďto mohou přihlášku zaslat poštou na adresu sídla Moravskoslezského územního svazu, anebo ji tam zanést osobně. Zájemci pak mohou přihlášku poslat i přes meil na adresu jednatele Rostislava Trybučka. Čas je do 31. 1. 2023.

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

2 KOMENTÁŘE

  1. Co tady chcete zavádět vždyť tu rybařinu už nikdo nebude ďělat co je to za rybařeni jak za zády pořád sama kontrola co vy z toho chcete udělat nechte to na policii to není normální Chytejte ty lidi co nemají papíry pytláky a né naše lidí.Kam to spěje samé zákazy a příkazy to snad stačí né.

  2. Nejvíce mě pobavilo že musí profi porybný dokonale znát rybářské pravidla. 😃😃 Když se na výklad některého nařízení zeptáte třech různých porybných. Dostanete tři různé odpovědi. A to právě v moravskoslezském kraji.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -