DomůTrendyZtráta povolenky na ryby kvůli špatným informacím? Rybářům pomůže aplikace

Ztráta povolenky na ryby kvůli špatným informacím? Rybářům pomůže aplikace

- Reklama -

U vody už nastaly chvíle, kdy rybáři měli při kontrolách ze strany rybářské stráže problémy kvůli neznalosti lokality. Tyto nepříjemnosti ale na Slovensku budou minulostí díky aplikaci Fishsurfing.

Například „přespolním rybářům“ se může stát, že do povolenky napíšou špatné číslo revíru, anebo si nezjistí aktuálně platná omezení. Těmto stresům bude ale na Slovensku konec! Tamní rybářský svaz začal spolupracovat s českou aplikací Fishsurfing, která rybářům okamžitě nabídne nejčerstvější informace.

 

Zájem o slovenské mapy byl velký

Rybářská aplikace Fishsurfing je oblíbeným nástrojem mnoha česko-slovenských rybářů. Silnou stránkou aplikace jsou například přehledné seznamy revírů nejen v Česku, ale také v zahraničí. A tento nástroj se dočkal ze strany vývojářů aplikace výrazného vylepšení…

Nově jsou v aplikaci Fishsurfing nahrané mapy slovenských revírů. Ty jsou navíc doplněné GPS souřadnicemi, takže rybář okamžitě zjistí, na jaké vodě se nachází. Obrovským plusem pak je to, že rybáři během pár vteřin zjistí i aktuální informace o rybolovu, anebo kde si zakoupit povolenku.

„Navázání spolupráce přímo se SRZ je pro nás mimořádnou událostí, protože o mapy slovenských rybářských revírů byl velký zájem ze strany našich uživatelů nejen ze Slovenska,“ říká Filip Domorád, zakladatel Fishsurfingu.

 

Slovenský svaz spolupráci vítá

Rybářům se tak s touto českou aplikací nestane, že by si spletli revír, anebo že by přehlédli nějaká aktuální omezení. Díky tomu tak případná kontrola ze strany rybářské stráže proběhne v pořádku. Tuto novinku vřele vítá i Slovenský rybářský svaz.  

„Online dostupnost aktuálních map rybářských revírů a komplexních informací v bezplatné rybářské aplikaci je skvělou zprávou pro všechny slovenské rybáře a rybářky,“ těší tajemníka SRZ Bohuše Cintulu.

 

Vymoženosti moderní technologie

Díky možnosti označovat rybářské revíry v příspěvcích si uživatelé mohou prohlédnout fotografie od ostatních rybářů z jednotlivých lokalit, a udělat si lepší představu o rybářském revíru pro svou příští rybářskou výpravu. A to nejen na Slovensku!

Fishsurfing ve svých unikátních mapách, vytvořených ve spolupráci s lokálními rybáři, skrývá již více než 40 000, převážně evropských, rybářských revírů! 

Díky dalším velmi zajímavým funkcím, jako je rybářský bazar, články od rybářů nebo funkce tajných míst, je dnes Fishsurfing s milionem stažení skvělou volbou pro váš mobilní telefon, ale naplno ho lze využít i na webu www.fishsurfing.com .

Zdroj a ilustrační foto: Fishsurfing

Přidejte i vy své hodnocení
- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

2 KOMENTÁŘE

  1. Dobrý den . Mohu Vás požádat o pomoc . Stratil jsem ryb.listek i povolenku . Prostě všechno už před 4 rokami a teď bych chtěl znovu chytat . Co mám proto udělat ? Nebo potřebuji znovu dělat zkoušky znovu ? Děkuji . 😍🤗

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -