DomůTrendyPráce snů pro rybáře: velká česká firma hledá tvůrce videí a obsahu

Práce snů pro rybáře: velká česká firma hledá tvůrce videí a obsahu

- Reklama -

Pro mnohé rybáře je životním snem se živit jejich největším koníčkem, kterým je rybaření. Občas se ale na někoho může usmát štěstí. Jako právě teď! Firma Mivardi hledá nového člena do svého týmu. 

Mezi česko-slovenskými rybáři asi není nikdo, kdo by neznal rybářskou firmu Mivardi. Právě tahle společnost je známá svými kvalitními produkty za rozumné ceny. Není proto divu, že značka Mivardi přirostla nejednomu rybářovi k srdci. Pokud jste fanoušky této společnosti, pak by vás mohla zaujmout tato pracovní nabídka.

 

Česká firma hledá člověka na obsah

Koho přesně česká firma hledá? Společnosti Mivardi na sociálních sítích vyvěsila inzerát, s pomocí kterého chce najít ideálního kandidáta pro tvorbu videí a obsahu na sociální sítě a web. Co si pod tím představit? Nový člen týmu bude například natáčet produktová videa, která budou „běžet“ i v zahraničí.

Není proto asi žádným překvapením, že mezi hlavní požadavky patří vysoká kreativita a zkušenosti s tvorbou videí, ale také s postprodukcí. Dalším zásadním požadavkem je potom to, aby uchazeč o toto místo měl výbornou angličtinu – jak v psaném, tak i v mluveném projevu.

Výrazným plusem pak je také to, když rybář, který se bude o pozici ucházet, bude mít velký přehled o tom, co se děje v kaprařském světě. Přece jen: všeobecný rozhled je důležitý při každé práci – a při tvorbě obsahu to platí snad dvojnásobně.

 

Rybáři mají čas do 5. června

Rybář, který bude nejvhodnějším uchazečem, se v české společnosti Mivardi může těšit na zajímavou finanční odměnu. Kromě toho ale na něj také čekají velmi příjemné benefity ve formě rybářské výbavy. Tohle je sen snad každého rybáře!

Na nového člena týmu Mivardi dále čeká přátelský pracovní kolektiv. A také pružná pracovní doba! Firma totiž netrvá na pevné pracovní době – nejdůležitější jsou z jejího pohledu odvedené výsledky v podobě dodaného obsahu.

Jestli vás tato pracovní nabídka zaujala, pak je důležité si připravit motivační dopis, životopis a odkaz na portfolio. Tohle všechno pak zašlete na email karel.skalicky(zav)mivardi.cz. Všichni uchazeči mají čas nejpozději do 5. června 2023.  

Zdroj: Mivardi, ilustrační foto: InRybar.cz

Přidejte i vy své hodnocení
- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -