DomůNovinkyRybářské zprávy: Západočeští rybáři rozdávají dětem povolenky zdarma. Chtějí je odtrhnout od...

Rybářské zprávy: Západočeští rybáři rozdávají dětem povolenky zdarma. Chtějí je odtrhnout od počítačů

- Reklama -

Povodí Moravy organizuje velkou úklidovou akci – přihlásily se již stovky dobrovolníků! Rybáři ze západních Čech rozdávají dětem povolenky zdarma. Na Valašsku proběhne prestižní rybářský závod. Světový den vody přináší spoustu zajímavých akcí a okolí Brněnské přehrady zažívá rozsáhlé rekonstrukce. Přinášíme 5 nejzajímavějších zpráv ze světa rybařiny, které by vám neměly uniknout.  

 

Tip: Levné rybářské vybavení ve špičkové kvalitě. Podívejte se ZDE

 

Stovky dobrovolníků uklidí břehy našich řek: My pro vodu – voda pro nás. Takhle se jmenuje již druhý ročník úklidové akce, kterou organizuje Povodí Moravy. Úklid bude probíhat ve dnech 28. března a 4. dubna celkem na 57 místech. Největší zájem z řad veřejnosti hlásí Povodí Moravy ve Zlínském kraji. Do akce se můžete stále přihlásit. Povodí Moravy pro dobrovolníky připravilo pracovní pomůcky i občerstvení. Pokud máte zájem se úklidové akce zúčastnit, pak kontaktujte tiskovou mluvčí Povodí Moravy Gabrielu Tomíčkovou ([email protected] nebo 606 044 895). Bližší informace o úsecích, kde bude úklid probíhat, naleznete ZDE.

Vypadá to, že akce My pro vodu – voda pro nás naváže na úspěšný první ročník. Toho se zúčastnilo téměř 1300 dobrovolníků, kteří uklidili neuvěřitelných 24 tun odpadků na 211 kilometrovém úseku.

Zdroj: pmo.cz

 

Rybáři ze západních Čech rozdávají dětem povolenky zdarma: Stovky mladých rybářů využilo skvělé akce Západočeského rybářského svazu. Ten se rozhodl rozdávat dětem od 6 do 15 let povolenky zcela zdarma. A svaz zaznamenal obrovský úspěch. Západočeští rybáři hlásí téměř 3 tisíce přihlášených dětí. Děti nemusejí být přihlášeny v rybářských kroužcích, stačí, když zvládnou základní jednodenní školení zakončené testem. Tento přístup západočeských rybářů je velice chvályhodný. Díky nim mají děti možnost pobytu v přírodě, a navíc mohou s prutem v ruce prožít řadu dobrodružství. Možná tak přišli se skvělým plánem, jak odtrhnout děti od počítače a dostat je do přírody.

Zdroj: novinky.cz

 

Tip: Levné rybářské vybavení ve špičkové kvalitě. Podívejte se ZDE

 

Prestižní závod na Valašsku: Na konci dubna bude Rožnovská Bečva ve Valašském Meziříčí hostit prestižní rybářský závod Trout Union Cup. Závod bude probíhat na 4 kilometrovém úseku od splavu u balíren až po Zašovou. Pořadatelé prestižní akce očekávají vysokou účast. Mělo by dojet až 23 týmů, které se utkají o první místo. Pořadatelé plánují před závodem vysadit do Bečvy až tunu pstruhů potočních a duhových. Náklady na obsádku pokryjí finance ze startovného.

Zdroj: denik.cz

 

Světový den vody přináší spoustu zajímavých akcí: Server nase-voda.cz připravil přehledný seznam těch nejzajímavějších akcí, které budou probíhat v rámci Světového dne vody. Vodohospodářské podniky nebo Povodí budou návštěvníky pouštět do míst, kam se normálně nedostanou. Neváhejte a využijte jedinečné příležitosti! Můžete navštívit některou z čističek odpadních vod nebo hráz některé z našich přehrad. Akce budou probíhat na celém území České republiky.

Seznam akcí naleznete ZDE

Zdroj: nase-voda.cz

 

Nové prostředí okolo Brněnské přehrady: Okolí Brněnské přehrady zažívá rozsáhlou rekonstrukci. V lokalitách Rakovecká zátoka, Kozí horka a Rokle probíhají stavební úpravy. Stavební dělníci budují nové toalety, sprchy či převlékárny. Nebudou ale ani chybět hřiště na pétanque nebo stoly na ping-pong. Za rekonstrukci Brno zaplatí okolo 20 milionů korun. Stavební práce musí být hotové do poloviny července. Stavaři ale věří, že modernizace bude hotová dříve.

Zdroj: denik.cz

Ilustrační foto na titulní straně: archiv InRybar.cz

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -