DomůNovinky650 000 korun ze svazových peněz! Rybáři posílají peníze obcím, které zasáhlo tornádo

650 000 korun ze svazových peněz! Rybáři posílají peníze obcím, které zasáhlo tornádo

- Reklama -

Několik obcí, které zpustošilo tornádo, obdrží od Českého rybářského svazu peněžitý dar ve výši 650 000 korun. Svazové peníze budou rozděleny rovným dílem mezi 4 obce, které ničivé tornádo zasáhlo nejvíce. Rybáři peníze pošlou přímo do rozpočtu těchto vybraných obcí. Kromě těchto peněz pak do zasažených obcí poputují i další finanční dary od jiných rybářských subjektů.  

Foto: Czech SAR Team

O poskytnutí finančního daru informoval Český rybářský svaz. „Dovolujeme si vás informovat o poskytnutí finančního daru obcím, které byly v posledním červnovém týdnu nejvíce postiženy tornádem. Mezi čtyři nejvýznamněji zasažené obce (Moravská Nová Ves, Mikulčice, Hrušky a Lužice) bude rovným dílem rozděleno celkem 650 000 Kč; dar je adresován přímo do rozpočtu těchto obcí,“ uvedl Český rybářský svaz.

Celkovou sumu přesahující 600 000 korun dalo dohromady několik rybářských subjektů. „Na celkovou částku 650 000 Kč přispěly ze svých prostředků Republiková Rada ČRS, ÚS města Prahy, Východočeský ÚS, Západočeský ÚS a Severočeský ÚS, kterým tímto děkujeme,“ doplnilo vedení rybářů.

Český rybářský svaz připomíná, že kromě těchto peněz budou do zasažených oblastí na Moravě a na severu Čech poslány i finanční prostředky od jiných rybářských subjektů. „Nad rámec této společné iniciativy již přispěly či přispějí finančními částkami tornádem postiženým obcím, včetně obce Stebno na Lounsku, i některé další územní svazy a místní organizace ČRS, kterým rovněž patří poděkování,“ dodává Český rybářský svaz.

I rybáři tak přiložili ruku k dílu, aby se v zasažených oblastech co nejrychleji vrátil život zase do normálu. „Pevně věříme, že i tyto dary pomohou obyvatelům postiženým touto přírodní katastrofou k co nejrychlejšímu návratu k normálnímu životu,“ zakončili rybáři.

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

2 KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -