DomůAkční nabídkaChytání kaprů na krmítko: Jak mít více záběrů? Vylepšete krmení! Máme zaručené...

Chytání kaprů na krmítko: Jak mít více záběrů? Vylepšete krmení! Máme zaručené tipy!

- Reklama -

Lov kaprů na krmítko patří k nejúspěšnějším metodám při lovu těchto krásných ryb. A ono to dává smysl. Nástrahu máme v blízkosti chutného krmení, které láká kapry k záběru. Ovšem rybář může mít záběrů od kaprů ještě více! Jak to udělat? Stačí si trochu vylepšit krmení. K tomu pomůže několik levných, ale kvalitních a osvědčených surovin. Pojďme se na ně podívat detailněji…

Ano. Do základní krmné směsi můžeme přidat několik zajímavých surovin, které celé krmení posunou o několik „levelů“ výše. Jak? Tyto suroviny posilují pachovou a chuťovou složku krmení, takže směs je pro ryby mnohem atraktivnější. A z toho plyne, že rybář má i více záběrů. Proto se nebojte zatraktivnit vaše krmení pomocí jednoduchých fíglů. Kolikrát to totiž vede k častějším záběrům! O jakých surovinách to teď vlastně mluvíme? Pojďme se na ně podívat!

kapr

 

TOP suroviny pro zatraktivnění krmení

V tomto článku si dneska povíme něco o tekutých atraktorech. Ty se oproti těm sypkým mnohem lépe vsakují do krmení a vytváří tak koncentrovanou pachovou stopu, která dokáže přilákat kapry k nástraze i z velké vzdálenosti. Pokud chcete u vody mít kvalitní a pro kapry atraktivní krmení, sáhněte po těchto tekutých atraktorech!

melasa_rybareniMelasa: Vynikající surovina, která dokáže nevěřitelným způsobem vylepšit rybářovo krmení do krmítka. V čem je melasa tak perfektní? Tato surovina je vedlejším produktem při výrobě cukru. Tudíž má velmi příjemnou sladkou chuť a nasládlou vůni. A to mají kapři moc rádi! Melasa navíc obsahuje celou řadu atraktivních látek – například železo, vápník nebo třeba měď. Díky této surovině je tak rybář schopen vyrobit nutričně bohaté krmení, které budou kapři s velkou chutí přijímat. Navíc, hutná koncentrace melasy dělá ve vodním prostředí atraktivní pachovou stopu a zajímavý „krmný mrak“.

Použití melasy je naprosto jednoduché. Nejprve vyrobíme klasický šrot do krmítka, který necháme odležet. Následně pak do navlhčeného krmení nalijeme melasu. Melasa je velmi koncentrovaná, do krmení stačí přidat pouze malé množství. Ale i malé množství melasy dokáže ve vodě vytvořit opravdu koncentrovanou pachovou stopu, jež zaujme každého kapra poblíž. Tohle je perfektní surovina pro přilákání ryb k nástraze!

Melasa je dostupná na e-shopu Chyť a pusť za nejnižší cenu na trhu!

lososovy_olejLososový olej: Jeden z vůbec nejpoužívanějších atraktorů při výrobě kvalitního krmení pro ryby. Lososový olej nabízí celou řadu předností, které skvěle fungují při lovu kaprů. Tak třeba: Lososový olej má velmi intenzivní vůni, která ve vodním prostředí vytváří atraktivní pachovou stopu. A právě tento odér láká kapry na lovné místo. Navíc, lososový olej obsahuje celou řadu luxusních látek, především mastné kyseliny, které dělají z krmení chutnou potravu pro kapry. Krmení, které obsahuje tyto složky, kaprům prostě chutná!

Postup zatraktivnění krmení je stejný jako u melasy. Stačí do navlhčeného krmení nalít trochu lososového oleje. Krmení na kapry rázem dostane velmi atraktivní a nezaměnitelnou vůni a chuť, do které se kapři okamžitě zamilují. A vy tak rázem budete mít mnohem více záběrů!

Lososový olej je dostupný na e-shopu Chyť a pusť za nejnižší cenu na trhu!

Ilustrační foto: Chyť a pusť

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -