DomůNovinkyStairs2Hell: Začíná to jezdit! Karel Nikl byl sesazen z prvního místa! První...

Stairs2Hell: Začíná to jezdit! Karel Nikl byl sesazen z prvního místa! První tým má na břehu 3 bodované kapry!

- Reklama -

V noci z úterý na středu to byla pořádná jízda! A pořadí se skutečně velice zajímavě promíchalo. Závod vede tým U.F.O. Fishing, který má jako první na kontě 3 bodované ryby. Prozatímní stálicí na medailových pozicích je tým Karla Nikla. Chlapi v noci dokázali přelstít druhou bodovanou rybu, která jim vynesla průběžné stříbro. Velké představení ukázal i rakouský tým Baitservice-Austria/Anaconda, který se „zničehonic“ vyšvihl až na bronzovou pozici. 

Je to jen pár desítek minut, co tým U.F.O. Fishing dokázal zdolat třetí bodovanou rybu závodu. Tenhle tým chytá na místě číslo 44 (jako vloni) a zdá se, že nabyté zkušenosti z minulého roku dokážou kluci přetavit na bodované ryby. Pánové z U.F.O. Fishing dokázali na břeh dostat kapry o váze 10,57, 8,37 a 9,67 kilogramů (součet 28,61 kilogramů). A náskok na tým Karla Nikla je nyní opravdu luxusní. Jenže! Závod je teprve na začátku, rozhodně není nic rozhodnuto! Tohle bude jízda!

Karel Nikl a jeho parťáci i letos dokazují, že závodit prostě umí! V noci dokázali ze zátoky vydolovat dalšího kapra. Tentokrát menší ryba – oproti jejich prvnímu kaprovi – vážila 8,35 kilogramů. Ale tahle druhá ryba vypadala luxusně! Tenhle krásný lysec bude jednou skutečným novomlýnským klenotem! Tým Karla Nikla díky této rybě (součet 23,56 kilogramů) je na průběžné stříbrné pozici, ovšem rozdíl mezi první, druhou a třetí příčkou není nesmazatelný! Je třeba makat!

Na třetí příčku se doslova vyšvihli rakouští rybáři z týmu Baitservice-Austria/Anaconda. Tenhle tým chytá na místě číslo 17, takže jen o kousíček vedle Karla Nikla. Rakušanům se povedlo ulovit také dvě bodované ryby – kapry o váze 15,08 a 7,04 kilogramů (součet 22,21 kilogramů)! Zejména u druhé ryby měli rakouští rybáři velkou kliku, neboť kapři se bodují až od 7 kilo váhy! Rakouský tým tak zatím drží bronzovou pozici – nechme se překvapit, co předvede v následujících hodinách.

I na „bramborové“ příčce došlo ke změně. Na průběžné čtvrté místo se dostal tým My Carp Rockers. Tenhle tým loví na místě číslo 46, a klukům se zde povedly dvě bodované ryby – kapři o váze 12,78 a 9 kilogramů. V součtu jim to dělá 21,78 kilogramů, takže na třetí Rakušany ztrácí ani ne 0,5 kilogramů. Tohle bude boj!

Za zmínku stojí i zatím největší ryba závodu. Tu dokázal na břeh dostat tým JLR Ořechov. Tento mančaft chytá na místě číslo 18. A právě tomuto týmu patří průběžná pátá pozice.

Velkou zajímavostí je, že ryby začínají přicházet z daných oblastí. V TOP 5 jsou týmy z míst 17, 18 a 19, a poté z míst 44 a 46. Zdá se tedy, že se možná začínají „předvádět“ ta lepší místa. Ovšem připomínáme, že loňští šampióni Stairs2Hell vzešli z místa číslo 8, které je na začátku závodního pole.

 

Průběžné pořadí TOP 5 (15. 8. 2018, 12:00)

1) U.F.O. Fishing (místo 44) – 3 kapři – 10,57, 8,37 a 9,67 – součet 28,61 kilogramů

2) Nikl & Carp´R´Us I (místo 19) – 2 kapři – 15,21 a 8,35 – součet 23,56 kilogramů

3) Baitservice-Austria/Anaconda (místo 17) – 2 kapři – 15,08 a 7,04 – součet 22,12 kilogramů

4) My Carp Rockers (místo 46) – 2 kapři – 12,78 a 9,00 – součet 21,78 kilogramů

5) JLR Ořechov (místo 18) – 1 kapr – 18,9 kilogramů (zatím největší ryba závodu)

 

SOUTĚŽ O BIVAK: Sleduj Stairs2Hell a vyhraj nadupaný bivak! 

Všem divákům Stairs2Hell připomínáme, že po dobu letošního ročníku mohou soutěžit o našlapaný bivak od firmy JRC. Jak se zúčastnit? Jednoduše! Stačí být fanouškem stránky Stairs2Hell na Facebooku a sdílet daný příspěvek o soutěži! Vyhrajte parádní cenu!

Redakce InRybar.cz

Ilustrační foto: Stairs2Hell

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -