DomůAkční nabídkaLov kaprů v čistě vodě na jaře: Tajný trumf na opatrné kapry! Z čeho...

Lov kaprů v čistě vodě na jaře: Tajný trumf na opatrné kapry! Z čeho vázat „neviditelné“ návazce na kapry?

- Reklama -

Lov kaprů na jaře častokrát „komplikuje“ čistá voda. Ano, na začátku sezóny bývá v našich revírech velmi čistá voda, což nahrává spíše rybám. Právě kvůli těmto podmínkám kapři ve vodě velice dobře vidí, takže mohou rozpoznat námi nachystanou lest v podobě návazce. Možností, jak se s tímto poprat, je nespočet. Ale jak to udělat co nejjednodušeji? Použijte „neviditelný“ materiál, kterého si nevšimnou ani zkušené a opatrné ryby! My jeden takový navazovací materiál na návazce na kapry známe – je levný, přitom velmi kvalitní. Pojďme se na něj podívat blíže…

 

Návazcový vlasec Giants Fishing Leader Mono FC

Výrobek je dostupný na e-shopu Chyť a pusť za nejnižší cenu na trhu!

Absolutní bomba mezi čirými návazcovými materiály na kapry. Co vás na tomto materiálu zaujme jako první? Jednoznačně jeho příznivá cena! Oproti jiným materiálům na kaprové návazce je tento návazcový vlasec s fluorocarbonovým povrchem dostupný za opravdu rozumnou cenu. A navíc nezapomínejte na to, že jde o 50 metrový návin, takže ta výsledná cena za 1 metr je fakt hodně zajímavá.

Pojďme ale k vlastnostem tohoto návazcového materiálu: Návazcový vlasec Leader Mono FC od české značky Giants Fishing má fluorocarbonový povrch, díky čemuž je toto vlákno opravdu hodně špatně rozpoznatelné i v čistě vodě. Tam, kde jdou ostatní návazcové materiály vidět, tak tam nasaďte toto vlákno. Je opravdu perfektní! A to zejména na lokality, kde jsou příliš opatrné ryby (třeba soukromé lokality, silně prochytávané vody).

K velké nenápadnosti tohoto vlákna přispívá i ten fakt, že je rychle potápivé, takže vlákno krásně „sedne“ na dno a nehybně číhá na kapra. Prostě, ani nejzkušenější ryba nemá šanci rozpoznat lest! Přesto! I když toto vlákno má fluorocarbonový povrch, tak se s ním dobře manipuluje při vázání. Tento návazcový vlasec není klasická struna – naopak – jedná se o krásně poddajné a dobře ohebné vlákno, se kterým se skvěle váže.

Tento návazcový vlasec od české značky Giants Fishing si vzal z vlastností fluorocarbonu jen ty nejlepší vlastnosti. Tak například: Vlasec na kaprové návazce je extrémně odolný proti oděru, což se hodí každému rybářovi, který chytá na silně zarostlých vodách, anebo tam, kde je hodně překážek. Prostě super! Další obrovskou výhodou je gigantická pevnost v uzlu! Tohle je fakt boží!

Návazcový vlasec s fluorocarbonovým povrchem Leader Mono FC je k dostání v 5 průměrech. Rybář si může vybrat od 0,40 mm do 0,60 mm, přičemž nejmenší průměr má nosnost 13 kilo, ten nejhrubší má pak nosnost 24 kilo. Tohle vlákno prostě fakt vydrží!

Takže si to shrňme: Návazcový vlasec s fluorocarbonovým povrchem Leader Mono FC je dostupný za přijatelné peníze, přitom nabízí obrovskou nosnost, pevnost v uzlu, vysokou odolnost proti oděru, „neviditelné“ vlastnosti ve vodním prostředí a rychlou potápivost. Tohle je fakt vlákno, které by nemělo chybět žádnému milovníkovi kaprů. Je fakt perfektní!

Výrobek je dostupný na e-shopu Chyť a pusť za nejnižší cenu na trhu!

Ilustrační foto: Chyť a pusť

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -