DomůNovinkyChcete být profesionální porybný? Rybáři hledají nové strážné! Co musí splňovat?

Chcete být profesionální porybný? Rybáři hledají nové strážné! Co musí splňovat?

- Reklama -

Hodně rybářů by rádo spojilo svůj životní koníček s možností výdělku. Teď mají šanci! Výbor Územního svazu pro Severní Moravu a Slezsko vyhlásil výběrové řízení na nové členy profesionální rybářské stráže pro několik oblastí. Takže rybáři, kteří by rádi vykonávali tuto činnost, se mohou přihlásit na uvedených kontaktech. Co musí vlastně splňovat? Důležitou podmínkou je například „členství u dobrovolné“ rybářské stráže.

Ilustrační foto: InRybar.cz

„Výbor územního svazu ČRS vyhlašuje výběrové řízení na pozice členů profesionální rybářské stráže,“ píše se na stránce na facebooku Územního svazu pro Severní Moravu a Slezsko. Koho vlastně výbor moravskoslezského územního svazu hledá?

NEPŘEHLÉDNĚTE: Brutální výprodej zakrmovacích raket! Stojí jen pár korun!

Požadavky na uchazeče jsou různorodé! Například je důležité, aby daný uchazeč měl minimálně tříletou praxi jako člen „dobrovolné“ rybářské stráže. Dále je důležitá časová flexibilita nebo bezúhonnost. A dalším požadavkem třeba je, aby daný uchazeč měl vlastní automobil a řidičský průkaz skupiny B.

Zásadní je pak výborná znalost platných rybářských pravidel. Uchazeč na pozici profesionální rybářské stráže musí mít pochopitelně velmi dobrou znalost Zákona o rybářství č. 99/2004, prováděcí vyhlášky č. 197/2004, BPVRP platných na revírech Moravskoslezského ÚS, a také Stanov ČRS.

 

Jak se o pozici ucházet?

Jak vlastně bude pracovní úvazek na pozici profesionální rybářské stráže vypadat? Vedení moravskoslezských rybářů počítá s tím, že nový profesionální porybný bude mít předpokládaný měsíční úvazek 50 hodin. Forma odměňování za vykonanou činnost bude „formou OSVČ“.

V jakých oblastech budou noví profesionální porybní pracovat? Výbor Územního svazu pro Severní Moravu a Slezsko hledá nové porybné pro oblasti Olomoucko/Šumpersko a Hranicko/Přerovsko/Tovačovsko. Pokud máte zmíněné oblasti poblíž, pak můžete zkusit, zdali zrovna vy tuto atraktivní pracovní pozici nezískáte.

 

Čas je do začátku února!

Pokud patříte mezi možné uchazeče, a chtěli byste tuto výzvu vyzkoušet, pak zašlete strukturovaný životopis a stručný popis působení zájemce v ČRS. Nezapomeňte také uvést v jaké oblasti byste chtěl jako profesionální porybný působit (viz výše). A také je důležité čestné prohlášení o bezúhonnosti.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Brutální výprodej zakrmovacích raket! Stojí jen pár korun!

Jestli chcete zkusit tuto pracovní výzvu, pak přihlášku pošlete korespondenčně nebo ji osobně zaneste na adresu Jahnova 14, 709 00 Ostrava 1 (sídlo Moravskoslezského ÚS). Termín podání přihlášek je do 4. února 2022!

INFO: Kompletní informace o výběrovém řízení na pozici profesionální RS!

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

3 KOMENTÁŘE

  1. Tvl jiné články se můžou komentovat ale když píšete o tom blbovi Kunovi tak se tam komentovat nesmí a vůbec nechápu jak se může Inrybar snížit k tomu psát o takovém člověku který se jenom chlubí. To jdete do hajzlu!!

    • Jo kámo, si údajně stěžoval. A tady ty komentáře od lidí nemůže mazat. Ale to že díky mu sejmou defakto na všech vodach celou jednu techniku lovu… Ani řádek. Včetně toho jeho halíře u mola na přechovávání ryb.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -