DomůAkční nabídkaBivak pro rybáře za lidovou cenu: Nabízí obrovský prostor, na skladu poslední...

Bivak pro rybáře za lidovou cenu: Nabízí obrovský prostor, na skladu poslední kusy

- Reklama -

Na rybářském e-shopu PARYS aktuálně probíhá výprodej campingu od české značky ZFish. A rybáři si mimo jiné mohou obstarat kvalitní bivaky za hodně rozumné ceny. Navíc, na bivaky je příjemná sleva.

Ilustrační foto: PARYS

Pokud rybář jede na déletrvající výpravu k vodě za rybami, pak bude bezpochyby potřebovat kvalitní bivak. Právě tato součást rybářského vybavení dokáže u vody vytvořit bezpečný úkryt, který ochrání rybáře před silným deštěm a nepříjemným větrem.

Jaký bivak na ryby ale vybrat? Faktem je, že za některé bivaky chtějí výrobci pomalu celou výplatu. Ovšem jde to i výrazně levněji. Podívejte se třeba na zlevněné bivaky od české značky ZFish, na které je nyní příjemná sleva.

 

Bivak pro rybáře ZFish Deluxe King Size 2 Man

Tohle je jeden z nejvíce populárních bivaků od české značky ZFish, který si česko-slovenští rybáři oblíbili zejména díky jeho nízké ceně. Ano, tento bivak je k dostání za hodně rozumnou cenu, a to i díky právě probíhající slevě. Za takové peníze budete bivak v takové kvalitě hledat jen těžko. Bivak ZFish Deluxe King Size 2 Man je dostupný na e-shopu PARYS.

Co vás na tomto bivaku zaujme jako první? Na tomto bivaku stojí za pozornost jeho velké rozměry. Jeho délka je 280 centimetrů, šířka činí 300 centimetrů a výška je v nejvyšší části 170 centimetrů. Do takového prostoru se s naprostým přehledem vejdou jak 2 lehátka, tak další věci, které chce mít rybář u sebe.

VIDEO: Jak vypadá bivak pro rybáře Deluxe King Size? Mrkněte na video

Kromě rozměrů jsou ale na tomto bivaku příjemné ještě další vlastnosti. Například na bivaku pro rybáře ZFish Deluxe King Size 2 Man najdeme velmi odolný plášť z 210 D nylonu. Tento materiál je při výrobě rybářského campingu velmi oblíbený proto, že je vysoce voděodolný, zároveň ale rychle schnoucí. Vodní sloupec je 10 000, takže rybář se může spolehnout na to, že pod střechou bude sucho i za pořádného lijáku.

 

Bytelná konstrukce z hrubých trubek

A ještě jedno velké plus: Bivak se skládá z odolné konstrukce, která vydrží i pořádné poryvy větru u vody. Tahle vlastnost je zásadní při letních bouřkách nebo podzimních vichřicích. Palec nahoru! Konstrukce na bivaku se skládá z trubkových žeber o průměru 16 mm, přesto bivak je velmi pohodlný pro transport – váha je i při jeho velké velikosti pouhých 10 kilo.

Na tomto bivaku jsou ale i další vychytávky jako například prodloužený kšilt, který zabraňuje napršení do vchodu. Zase: Pokud rybáře u vody zastihne silná průtrž mračen, tak ho to nemusí trápit, protože před vchodem bude krásné sucho, a už nikdy nepříjemné bahno. 

Samozřejmostí jsou prostorná okna v přední části pro správnou cirkulaci vzduchu pod střechou bivaku. Díky tomu tak rybář rychle z bivaku odvede přebytečnou vlhkost. Zároveň ale může velmi rychle vytvořit průvan za velmi horkých letních dní. Zdá se to jako maličkost, ovšem pro komfortní pobyt u vody jsou tyto vlastnosti zcela klíčové.

Co se týče předních oken, tak na nich nechybí praktická moskytiéra, která zabraňuje dotěrnému hmyzu, aby se dostal dovnitř bivaku. Pak je samozřejmě ještě možné okna bivaku zcela uzavřít, což rybář ocení především za chladných nosí nebo při dešti. Těch výhod je prostě celá řada! Zlevněný bivak pro rybáře ZFish Deluxe King Size 2 Man naleznete na e-shopu PARYS.

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -