DomůAkční nabídkaBOMBASTICKÁ AKCE: Rozdáváme navijáky D.A.M ZDARMA!!!

BOMBASTICKÁ AKCE: Rozdáváme navijáky D.A.M ZDARMA!!!

- Reklama -

UPOZORNĚNÍ: Tato akce již není platná! InFish.cz připravil další skvělou akci pro své zákazníky! Pokud nakoupíte na e-shopu InFish.cz libovolné rybářské zboží v hodnotě nad 1000 korun, pak dostanete naviják od firmy D.A.M zcela ZDARMA! Tak už neváhejte a získejte skvělý dárek na InFish.cz!

Sezóna je v plném proudu! Vybavte se na vaše rybářské výpravy v internetovém obchodě InFish.cz! U nás naleznete široký sortiment kvalitního rybářského zboží za ty nejlepší ceny! A pokud na InFish.cz nakoupíte libovolné rybářské zboží v hodnotě nad 1000 korun, pak od nás dostanete luxusní dárek – rybářský naviják od firmy D.A.M ZDARMA! Tohle nesmíte propásnout – navštivte InFish.cz!

 

Co dostanete?

002K objednávkám nad 1000 korun nyní rozdáváme luxusní navijáky D.A.M. FIGHTER PRO zcela ZDARMA! Navijáky mají pevné, ale lehké tělo, z tvrzeného plastu, který vydrží používání i v těch nejtvrdších podmínkách u vody. Rybářský naviják ZDARMA je vybavený spolehlivou ocelovou cívkou, na kterou se vejde až 100 metrů vlasce o průměru 0,30 mm.

Rybářský naviják od firmy D.A.M je vybavený zadní brzdou, která okamžitě reaguje i na ten nejjemnější pohyb rybáře. Aby brzda vydržela i náročné podmínky, je vyrobená z kovu. Pochopitelně nechybí ani ovladač pro zapnutí nebo vypnutí zpětného chodu. Naviják D.A.M FIGHTER PRO má velice precizní a příjemný chod, který slibuje naprosto bezproblémový rybolov!

BOMBASTICKÁ AKCE S D.A.M

051Naviják D.A.M FIGHTER PRO je střední velikostní třídy. Skvěle se hodí pro lov na plavanou, přívlač, feeder, anebo na lehkou položenou. Pokud nakoupíte na InFish.cz libovolné zboží nad 1000 korun, pak dostanete k navijáku i vlasec ZDARMA! Na cívce navijáků je totiž už namotaný spolehlivý vlasec čirého zbarvení, který je naprosto ideální při lovu v čistých vodách! Ryby jej prostě nevidí!

 

Chcete jiný dárek?

velikonocni-akce-infish.czPokud chcete z InFish.cz jiný dárek, tak můžete dostat výhodný kaprařský balíček! Na InFish.cz totiž stále běží akce, ve které našim zákazníkům rozdáváme kvalitní METHOD MIX, účinné pelety a nadupaný dip ZDARMA! Pokud k vaší objednávce nad 1000 korun chcete raději tento balíček, pak to prosím uveďte ve vaší objednávce!

InFish.cz je tím nejlepším místem pro váš rybářský nákup. Máme široký sortiment kvalitního a levného vybavení pro rybáře! Tak neváhejte a navštivte InFish.cz!

Upozornění: Obě akce platí do vyprodání zásob!

 

Přeje příjemný nákup!

Váš InFish.cz Tým

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -