DomůAkční nabídkaPikantní rohlíkové boilies na kapry: příchuť chilli zaujme každého kapra

Pikantní rohlíkové boilies na kapry: příchuť chilli zaujme každého kapra

- Reklama -

Rohlíkové boilies je jednou z nejvíce používaných nástrah při lovu kaprů na krmítko nebo na feeder. Tahle nástraha má totiž „základ“ v jedné z nejlepších surovin ve světě rybaření – v pečivu.

Právě pečivo při lovu kaprů používali už naši rybářští dědově. Je to prostě surovina, která je léty osvědčená, a na kterou ryby spolehlivě reagují. Proto není divu, že výrobci z této suroviny vyrábí lákavé rohlíkové boilies, které má oproti klasickému pečivu vylepšené vlastnosti. Třeba lákavé aroma, které dokáže zaujmout i „náladovější ryby“.

 

Rohlíkové boilies Chyť a pusť v příchuti chilli

Rohlíkové boilies se vyrábí v hromadě příchutí. Rybáři si mohou vybírat od sladkých, po masové nebo kořeněné příchutě. Ale výrobců, kteří by tuto nástrahu vyráběli v „pikantní verzi“ s příchutí chilli, zase tolik není. Rohlíkové boilies na kapry v příchuti chilli najdete na e-shopu Chyť a pusť.

Pikantní chilli používají rybářské firmy už dlouhá léta. Rybáři jsou ale na tuto surovinu zvyklí spíše u klasického boilies pro lov s moderním vybavením. Proto jako zajímavý počin hodnotíme výrobek od české značky Chyť a pusť, která na svém e-shopu prodává tuto nástrahu v pikantním provedení.

A právě tato příchuť je mezi rybáři hodně oblíbená. Rohlíkové boilies v příchutí chilli rozhodně nepatří k těm nejrozšířenějším, takže se rybářovi může stát, že na oblíbeném revíru bude mít takovou nástrahu jako jediný. A to je velká výhoda, protože na neokoukané nástrahy a příchutě ryby často mnohem lépe reagují.

Rohlíkové boilies v příchuti chilli od české značky Chyť a pusť má jemně pikantní aroma, které se dobře šíří v každém vodním prostředí. Tím je myšleno, že nástraha spolehlivě pracuje jak ve studené, tak teplejší vodě. Tohle je fakt hodně povedená nástraha!

Kromě toho pak přímo pikantní rohlíkové boilies má výrazné zbarvení, které jde skvěle vidět jak na zarostlém, tak i zaneseném dně. Takže rybář se může spolehnout na to, že nástraha půjde zřetelně vidět i na těžkých revírech, na kterých je velký výskyt vodní vegetace nebo bahna. Palec nahoru!

 

Rohlíkové boilies je k dostání ve dvou velikostech

Zásadní plus pak vidíme také v tom, že česká značka k rohlíkovému boilies dodává i práškový atraktor. Ten slouží k vytvoření lákavě sypkého povrchu. Stačí jen rohlíkové boilies „na vteřinku“ navlhčit, a pak ho vyválet ve zmíněném prášku. Díky tomu tak nástraha bude kolem sebe vypouštět velmi lákavé drobné částice, které jsou pro ryby neodolatelné.

Rohlíkové boilies od české značky Chyť a pusť si pak rybáři mohou vybrat ve třech baleních. Buďto mohou sáhnout po nástrahách o průměru 12 mm, které jsou vhodné pro rychlý lov kapra. Na výběr jsou ale i nástrahy z pečiva v příchuti chilli ve velikost 20 mm, na kterou rybář může přelstít i většího kapra. A nakonec je možné si obě velikosti obstarat v jednom balení.

V nástraze je potom šňůrka, která slouží k nastražení rohlíkového boilies na háček. Rybář se může spolehnout, že šňůrka vydrží i prudší nához, takže díky tomu je možné s nástrahou nahazovat i do větších vzdáleností.

Tato klasická nástraha v moderním provedení je z našeho pohledu velmi povedená. Nabízí unikátní aroma, zajímavé zbarvení, a je vyrobena ze suroviny, která málokdy zklame. Jestli si tedy chcete při jarním rybaření pořádně zachytat, pak mrkněte na tuto nástrahu od české značky. Pikantní rohlíkové boilies najdete na e-shopu Chyť a pusť.

 

Chilli sprej na rohlíkové boilies

Česká značka Chyť a pusť pak na rybářský trh ještě dodává aroma spreje na rohlíkové boilies v nejrůznějších příchutích. A v širokém výběru nechybí právě ani populární příchuť chilli. Rybář si tak může vybrat k pikantnímu boilies i pikantní aroma sprej, díky kterému posílí pachovou stránku nástrahy. Aroma sprej na rohlíkové boilies najdete na e-shopu Chyť a pusť.

Jak tento sprej používat? Důležité je pracovat „s časem“. Co tím myslíme? Ve chvíli, kdy na nastražené rohlíkové boilies nastříkáte lákavou tekutinu, je dobré několik desítek vteřin počkat. Díky tomu se roztok pořádně zažere do nástrahy z pečiva, která tak ve vodě bude vydávat silné aroma výrazně delší dobu. Tohle určitě stojí za vyzkoušení!

Zdroj a ilustrační foto: Chyť a pusť

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -