DomůAkční nabídkaNafukovací člun pro rybáře za rozumnou cenu: Kvalitní materiál z Německa se zárukou...

Nafukovací člun pro rybáře za rozumnou cenu: Kvalitní materiál z Německa se zárukou 5 let

- Reklama -

Kvalitní rybářský člun je nedomyslitelným parťákem pro mnohé rybáře. S pomocí člunu je rybář schopný odmakat spoustu práce – od zavážení montáží a krmení na lovné místo, až po zdolávání ryby na vodě.

Ilustrační foto: PARYS

Mít kvalitní člun pro rybáře se prostě vyplatí. Mnoho rybářů je přesvědčeno o tom, že tao investice jim zruinuje peněženku. Ne! Na rybářském trhu jsou i rybářské čluny, které jsou dostupné za rozumné peníze, ale přitom nabízí opravdu hodně kvalitní vlastnosti. Pojďme si jeden takový ukázat…

 

Člun pro rybáře TOP 220 Khaki Sonar

Nadupaný rybářský člun, který je dostupný za hodně rozumné peníze. Pokud se totiž rybář podívá na poměr cena/výkon/kvalita, tak není moc co řešit. První věc, která rybáře na tomto člunu zaujme, je použitý materiál.

Tento rybářský člun TOP 220 Khaki Sonar je vyrobený z materiálu HEYTex, který pochází z Německa. A jak jsou rybáři už zvyklí – německá kvalita je prostě německá kvalita! Člun pro rybáře Khaki Sonar je dostupný na e-shopu PARYS.

Díky použitému materiálu je tento člun opravdu hodně odolný! Jeho odolnost je dána tím, že použitý materiál má 5 vrstev! Rybář se tak může spolehnout, že s člunem může pracovat na kamenitých březích, anebo na silně zarostlých vodách. I tyto těžké podmínky rybářský člun TOP 220 Khaki Sonar vydrží. To, že tento člun je kvalitní, prozrazuje i 5letá záruka!

Na tomto rybářském člunu TOP 220 Khaki Sonar máme rádi i jeho rozměry. Délka člunu je 220 centimetrů, šířka pak 130 čísel. Na člun se tak vleze i hodně urostlý rybář spolu s dalším vybavením, které je mnohdy nutné mít po ruce. Nosnost člunu je 160 kilo. Velký prostor člunu pak slibuje i pohodlné zdolávání na volné vodě, kdy se člun pod rybářem nehoupe. Navíc, člun je řešený tak, že je zaručena maximální stabilita i za horšího počasí na vodě.

Na člunech SONAR je perfektní to, že jsou vybaveny i dřevěným držákem pro uchycení elektromotoru a sondy k echolotu. Rybář tak velmi jednoduše a rychle připevní k lodi zmíněné vybavení, aniž by musel něco domýšlet. Vše je tak během krátké chvíle připraveno k okamžitému použití! Za tohle palec nahoru!

Co vlastně obsahuje balení? Za rozumné peníze rybář obdrží samozřejmě nafukovací člun. Následně pak i lamelovou podlahu, která zvyšuje komfort při plavbě. Další věcí je posuvné sedátko, díky kterému se na člunu velmi pohodlně sedí. Následně rybář ještě obdrží vesla, pumpu, sadu na opravu a praktický obal. Za tu cenu je to fakt hodně bohatá nabídka!

Vesla jsou vyrobena z kvalitního materiálu, takže rybář se nemusí obávat toho, že by je snad zlomil. Tudíž rybář má jistotu, že se může na tenhle člun vždy spolehnout! Sada na opravu je pak velmi příjemná ve chvílích, kdy se přihodí nešťastná událost (třeba s nožem), která člun poškodí…

Pokud se právě ptáte, jaký rybářský člun vybrat, pak se rozhodně podívejte na tento. Člun pro rybáře TOP 220 Khaki Sonar je k dostání za hodně rozumné peníze, přitom ale rybář dostane fakt nadupané plavidlo. A nejen to! K člunu je k dostání i hodně bohaté příslušenství, za které by při samostatné koupi rybář utratil pořádný balík. Tohle je fakt super! Kvalitní člun pro rybáře je k dostání na e-shopu PARYS.

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -